1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başkan Tarhan: “belediyemizin Tüm Birimleri Sahada”
İstanbul’un Yeni Konutları

İstanbul’un Yeni Konutları

Avrasya konutları İstanbul’un gözde ev sitelerinden biridir. Birçok insanın birikim yaparak buradan ev alırlar.

A+A-

Avrasya konutları İstanbul’un gözde ev sitelerinden biridir. Birçok insanın birikim yaparak buradan ev alırlar. Burada birbirinden güzel evler bulunmaktadır. Hem site olarak hem ev içi konforu olarak oldukça iyidir. Depreme karşı dayanıklı olan binalardır. Türk hamamı, sauna, fitness, buhar odaları gibi birçok ayrıcalığı bulunur.

Çocuklar için oyun alanları park ve peyzaj alanları bulunur. Yine kapalı spor salonu yüzme havuzu güvenlik, market, cafe gibi birçok alan bulunur. Bu sitelerden ev sahibi olmak için Kayaşehir emlak piyasasında en yetkin en deneyimli konusunun uzmanı danışman arkadaşları ile çalışan Ergün emlakçılık firması ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu bölgenin en başarılı ve konusunun uzmanı Hüseyin Altunkaya kişisel sitesi üzerinden de bu evler ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bu konuda Kayaşehir emlakçılık sektöründe en iyi sitelerden biridir. İstediğiniz evleri en uygun fiyatlar ile sizlere sunar ve tüm emlakçılık konularımda destek olur. Birçok farklı firma ile çalışır. Tüm firmalara ait evler hakkında detaylı bilgiye sahiptir ve ihtiyacınız olan firma ve ev seçeneklerini size sunarak en doğru kararı vermenizi sağlar.

Mavera Comfort Evleri

Mavera Comfort evleri Hüseyin Altunkaya’ sitesinde tanıtımı yapılan detaylı bilgi paylaşımlarının yapıldığı satışına aracılık edilen projelerden biridir. Bu evler de oldukça konforlu ve teknolojik gelişmelere uygun bir şekilde üretilmiş olan evlerden biridir. Birçok özelliği bulunan bu evlerde oldukça konforlu bir yaşam sürebilirsiniz. Bunun için Hüseyin Altunkaya kişisel sitesi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.