1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "acil Görüşme Yapmam Lazım" Diyerek Aldığı Telefonla Ortadan Kayboldu
İstanbul’un En İyi Yemek Mekanları

İstanbul’un En İyi Yemek Mekanları

İstanbul hem tarihi hem de kültürel bakımdan oldukça zengin şehirlerden biridir. Turist bakımından oldukça zengin bir şehirdir.

A+A-

İstanbul hem tarihi hem de kültürel bakımdan oldukça zengin şehirlerden biridir. Turist bakımından oldukça zengin bir şehirdir. Hem ülkemizden hem de yabancı ülkelerden bir çok kişi İstanbul’u ziyaret etmektedir. Bu ziyaretler sırasında birbirinden farklı restoranlar ve mekanların gezerek burada bulunan yemekleri tatmaktadırlar. Bunun için farklı ve şık mekanları tercih etmektedirler.

 İstanbul’un Beşiktaş semtinde tam olarak aradığınız restoranlardan biri olan Vandal Restaurant sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için kurulmuş bir mekandır. Birbirinden güzel lezzetleri siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Vandal restaurantta yabancı ülkelerin lezzetleri ile Türk kültürüne ait lezzetleri harmanlayarak çok farklı lezzetler ortaya çıkarmakta ve bunları sizlere sunmaktadır.

Vandal Restaurant

Vandal Restaurant çok şık ve sevilen mekanlardan biridir. Bu markanın kurucusu olan Ömür Olcay insanlara en iyi hizmeti sunmak için sürekli çalışmakta ve yeni tatlar lezzetler keşfetmektedir. En iyi şeflerin elimden hazırlanan lezzetleri büyüleyici ve oldukça şık bir mekânda sunarak insanları cezbetmektedir.

 Vandal Modern dünya mutfaklarının tamamına restoranlarında yer vermektedir. Geçtiğimiz günlerde Galataport Mekan da üçüncü şubesini açmış ve insanlara en iyi hizmeti sunmayı amaçlamıştır. Birçok farklı konsepte hizmet vermektedir. Ayrıca Vandal oldukça çeşitli bir menüye sahiptir. Kahvaltıdan ana yemeklere atıştırmalıklara kadar birçok seçenek sunarak sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlamıştır

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.