1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Orijinal Traktör Yedek Parça
İçinde Öğrenci Olan Servis Alev Aldı

İçinde Öğrenci Olan Servis Alev Aldı

İstanbul Şişli'de içerisinde öğrencilerin bulunduğu servis, bir anda alev aldı. bilinmeyen nedenden çıkan yangın, sürücü ve öğrencilere büyük bir korku yaşattı.

A+A-

 

İstanbul Şişli'de içerisinde öğrencilerin bulunduğu servis, bir anda alev aldı. bilinmeyen nedenden çıkan yangın, sürücü ve öğrencilere büyük bir korku yaşattı.

Öğrencilerin Bulunduğu Minibüste Korkutan Yangın

İstanbul Şişli’de yolculuk halinde olan ve içinde öğrencilerin bulunduğu servis aracında, bir anda yangın çıktı. Sürücü aracı sağa çekerek, öğrencileri araç içerisinden dışarı çıkardıktan sonra öğrencilere zarar gelmesinden korktuğunu ve cana geleceğine mala gelsin ifadelerini kullandı.İstanbul Şişli’de alt geçide doğru ilerleyen öğrenci servisinin bir anda alev alması, çevredekileri de korkuttu.Öğrencilerin çığlık sesleri de, çevredekiler tarafından duyuldu. Sürücünün ağacı aracı hemen sağa çekerek, öğrencileri tahliye etmesi ile oluşabilecek büyük problemlerinde önüne geçildi. 

Öğrenciler Hemen Tahliye Edildi

İstanbul Şişli’de sabah saat 07.30 sıralarında seyir halinde bulunan öğrenci minibüsünde, bir anda beklenilmeyen sebeplerden dolayı yangın çıktı. İstanbul şişli cumhuriyet caddesi alt geçit çıkışında oluşan yangın, çevredekilere de büyük bir panik yaşattı. Minibüsten dumanların yükselmesi ile beraber minibüs sürücüsü hasan Akduman, aracı hemen sağa çekerek öğrencileri tahliye etti. Hızla yayılan alev sırasında öğrencilere herhangi bir zarar gelmeden, araç içerisinden dışarıya çıkarıldı. Son haberler içerisinde birçok kişinin merak ettiği detay, yangının neden ve nasıl oluştuğu yönünde gerçekti. Bu konuda ekiplerin inceleme yaptığı söyleniyor. 

Minibüs Patlamalarla Beraber Alev Topuna Döndü

Minibüs üzerinden dumanların çıkması ile beraber minibüs sürücüsünün çocuklara panik yapmayın demesi ve hepsini araçtan düzgün bir şekilde indirdiği belirtildi. Araçtaki dumanın çoğalması ile beraber sürücü, çocuklara bir şey olacak diye çok korktum ifadelerini kullandı. Tünelden çıkarken aracın bir anda alev aldığını ve öğrencileri aracı sağa çekerek arabadan indirdiğini söyledi. Öğrencilerin güvenliğini sağladıktan sonra aracı kendi çabaları ile söndürmeye çalıştığını, fakat araç içerisindeki yangın tüpünün yetersiz kalmasından dolayı itfaiyenin gelmesini bekledi.Sürücü Hasan Akduman’ın kullandığı minibüs, patlamalarla beraber alev topuna döndü. Vatandaşların ihbar etmesi ile beraber olay yerine gelen Beyoğlu itfaiye ekibi, yangını söndürerek aracı kontrol altına aldı. Uzun süren müdahaleler sonrasında yangın kontrol edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çevrede bulunan vatandaşlar da cep telefonları ile yangını görüntüye aldı. Yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonrasında Beyoğlu itfaiye ekibi tarafından müdahale edilerek, tamamen kontrol altına alındı.

MinibüsNeden Alev Aldı?

Çevredekileri ve öğrencilerin ailesinin mutlu eden haber ise öğrencilere en ufak bir zarar gelmemesi oldu. Sürücü hasan Akduman’ın hemen aracı sağa çekerek öğrencileri araç içerisinden çıkarması, öğrencilerin hızla yayılan alevden etkilenmemesini sağladı. Fakat araçta oluşan yangının nedenleri ise halen merak ediliyor. Yapılan araştırmalar ve incelemeler doğrultusunda araçtaki yangının aracın eski olmasından kaynaklandığı söyleniyor. Fakat sürücü Akduman bunun aksini iddia ederek, aracın yeni fakat yangının neden kaynaklandığını kendisininde bilmediğini belirtti.Günün dilediğiniz saatinde son dakika haberler için haber365’i takip edip, gündemde kalabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.