1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Osmaniye’de Devrilen Kamyonun Sürücüsü Yaralandı
İç Mekanlarda En Çok Tercih Edilen Kapılar

İç Mekanlarda En Çok Tercih Edilen Kapılar

İnşaat sektörünün günümüzde bir hayli hızlı bir şekilde yükselmesinden dolayı inşaat grubuna dahil olan iç mekanlarda kullanılan Dortek kapı modelleri de artmaya başlamıştır.

A+A-

 İnşaat sektörünün günümüzde bir hayli hızlı bir şekilde yükselmesinden dolayı inşaat grubuna dahil olan iç mekanlarda kullanılan Dortek kapı modelleri de artmaya başlamıştır. Sadece iç mekanlarda kullanılabilen ve dayanıklı malzemelerden üretilen bu iç mekan kapıları sıklıkla tercih edilmektedir. Dortek kapı iç mekanlar da açık renk tonların kullanılması ile birlikte beyaz ve beyazın tonu olarak üretilmektedir.

Müşterinin özel istekleri doğrultusunda da yer renk yelpazesi çeşitlendirilebilmektedir. Bu kapıların birbirinden farklı çeşitleri ve tarzları bulunmaktadır. Deka mimarlık internet sitesi üzerinden bu çeşitlerin görsellerine ulaşmak mümkün bir hale gelmektedir. Müşteri istekleri doğrultusunda sipariş geldiği anda ortalama olarak bir gün içerisinde ulaşımı sağlanmaktadır.

Dortek Kapılardaki Çeşitlilik

Dortek kapı modelleri genel anlamda lake ve polimer tarzda üretilmektedir. Bu malzemelerin kullanılmasının temel amacı dayanıklı olması ve pürüzsüz bir yüzeye sahip olmasıdır. Çizilmelere ve darbelere karşı da dayanıklılığı bu tarz kapıların tercih oranlarının artmasına sebep olmuştur. Sipariş üzerine de üretilebilen bu özel kapılar evlere ferah ve modern bir hava katmaktadır.

İnternet sitesi üzerinden sipariş oluşturulduğu takdirde en kısa süre içerisinde nakliyesi sağlanmakta ve zaman kaybetmeden müşteriye ulaşmaktadır. İç mekanlara modern bir hava katan bu kapılar Türkiye’de sıklıkla tercih edilen kapı çeşitleri arasında yer almaktadır. Uzun yıllar dayandığından dolayı ise rahat bir şekilde de kullanılmaktadır. Dortek kapı fiyatları çeşit ve modellerine göre de değişiklik göstermekte olup ayrıntılı bilgiyi Deka mimarlık internet sitesinden almak mümkündür.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.