1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Otomobil Takla Attı: 2’si Ağır 3 Yaralı
Hermetik Tip Transformatör

Hermetik Tip Transformatör

Hermetik trafo modeli oldukça tercih edilen bir trafodur. Bu trafo modelinde gerilim seviyesi 1kV-6.3kV, 15.8kV-34.5kV olarak karşımıza çıkabiliyor.

A+A-

Hermetik trafo modeli oldukça tercih edilen bir trafodur. Bu trafo modelinde gerilim seviyesi 1kV-6.3kV, 15.8kV-34.5kV olarak karşımıza çıkabiliyor. Yağlı tip transformatör olan hermetik trafolar 25-2500 K veya güç aralığında ve 36 kw yüksek gerilimine kadar çıkabilen bir trafo modelidir. Hermetik trafo modeli hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için Ufuk Transformatör firmasının internet adresine giriş yapıp ürünlerimiz bölümünden bu modeli seçmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca trafo modeli hakkında aklınıza takılan herhangi bir soru var ise firmanın iletişim numarası üzerinden firma ile iletişime geçebiliyorsunuz.

Hermetik trafo avantajlı mıdır?

Hermetik tip transformatör genleşme depolu transformatör modeli gibi yağ değişimi istemediği için oldukça avantajlıdır. Bu transformatör modelini detaylı bir şekilde incelemek için Ufuk Transformatör firmasını ziyaret edebilirsiniz. Firmanın ana sayfasında yer alan ürünler bölümünden hermetik tip transformatör trafolar hakkında detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hermetik trafolar daha düşük yüksekliğe sahip olduğu için alandan da tasarruf etmenizi sağlar. Özellikle küçük bir bölgede kullanılmak için oldukça uygun olan bu trafo modelini Ufuk Transformatör firması ile satın alabiliyorsunuz. Firmada sadece trafo satışı değil aynı zamanda trafo bakımı da yapılır. Trafoyu bu firma ile aldığınızda bakımı içinde firmayı tercih edebilirsiniz. Son derece profesyonel bir ekip ile çalışan firma tüm işlemlerinizi profesyonel bir şekilde gerçekleştirir. Firmanın internet sitesinden bilgi alabilirsiniz; https://www.ufuktrafo.com/urunlerimiz/hermetik-tip-transformatorler/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.