Gizlilik İlkeleri

Halk Gazetesi internet sitesi olarak takipçilerimiz ve okurlarımız tarafından sitemize sunulan ve üyelik sırasında gerekli izin ve onayı verilen kişisel veriler ve bilgiler ( ad, soy ad, , tel numarası, e-posta adresleri vb.) Halk Gazetesi üçüncü kişilere satılmaz, kiralanamaz ve kullandırılamaz. Bu bilgiler okur ve takipçilerimize tarafımızdan bilgi verilmeden her hangi bir ticari anlaşma kapsamına alınmayacaktır.

Takipçilerimizin ve okurlarımızın sisteme girmiş oldukları tüm bilgilere sadece kendi kullanıcı adı ve şifreleri ile erişim sağlanmaktadır. Bu nedenle kişisel bilgileri sadece takipçilerimizin kendisi değiştirebilir. Üçüncü kişilerin, kişisel verilere ve bilgilere ulaşması veya bu bilgilerde değişiklik yapması mümkün değildir. Takipçilerimizin ve okurlarımızın kullanıcı adı ve şifrelerini, Halk Gazetesi dışında üçüncü bir kişinin bilmesi ve bu bilgilerde değişiklikler yapmasından Halk Gazetesi internet sitesi sorumlu değildir.

Takipçi ve okurlarımızın kişisel bilgiler ancak resmi kurumların yazılı olarak istemesi üzerine yasalarla belirtilmiş ve yürürlükte bulunan mevzuatlar ve yönetmelikler çerçevesinde resmi makamlara bu bilgi ve belgeleri vermek, istenilen açıklamayı yapmak zorundadır. Bu nedenle resmi makamlar kişisel bilgilerinize ulaşabileceklerdir. Böyle bir durumda Halk Gazetesi Sitesi bilgi paylaşımından yasalar gereği sorumlu olmayacaktır.

Halk Gazetesi "Son Dakika Haber" sitesi bu bilgileri; üyelik esnasında vereceğiniz izin ve onayla; site içerisindeki aktif hareketlerinizin takip etmek, bu takibin analizi sonucunda size ilgi alanlarınız ile ilgili güncel bilgi maili göndermek, site tanıtımı ile ilgili görsel ve tanıtım yazıları ulaştırmak, site içerisinde yaptığınız işlemlere verilen cevapları size bildirmek gibi sizlerin site içerisinde daha keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak bildirimler için kullanacaktır.

Halk Gazetesi "Son Dakika Haber" internet sitesi takipçilerinin kişisel verilerini ( yaş aralığı, ilgi alanları, hobi grupları gibi ) sınıflandırma yetkisine sahiptir. Bu yetki ile sizlere daha kaliteli hizmet sağlamak adına ilgi alanlarınız ile ilgili haberlerin ve son dakika haberlerinin ulaştırılması sağlanmakta ve sizleri gereksiz mail trafiğinden korumaktadır. Bu maileri almak istemediğiniz takdirde üyelik sözleşmesinde yer alan Halk Gazetesi "Son Dakika Haber" sitesinden gelecek mailleri almak istemiyorum maddesini işaretlemeniz yeterli olacaktır.

Halk Gazetesi "Son Dakika Haber" sitesi; site üzerinden yapılacak bağlantılar aracılığı ile gideceğiniz diğer sitelerin gizlilik ilkelerine uyacağını garanti etmeyeceği gibi bu durumun sorumlusu da olmayacaktır. Bu nedenle kişisel bilgiler belirtilmeden önce gidilecek olan sitelerin gizlilik ilkeleri okunmalı sonrasında kişisel bilgiler girilmelidir.

Halk Gazetesi "Son Dakika Haber"; Site içerisinde yer alan linkler aracılığı ile diğer sitelere erişiminiz sağlamakta ve bu sitelerin gizlilik ilkelerinden sorumlu olmamaktadır. Bu nedenle linkler aracılığı ile erişim sağlayacağınız sitelerin kişisel bilgilerinize ve özel bilgilerinize ulaşmasında kesinlikle sorumlu değildir. Üyeler ve kullanıcılar, erişim sağlanan diğer sitelerde olabilecek kötü amaçlı yazılımlar nedeniyle yaşayacağınız kayıpların tazmin edilmesini Halk Gazetesi "Son Dakika Haber" ‘ den isteyemezler.

Üyeler ve site ziyaretçileri; site sorumlularına ulaştırdıkları site ile ilgili her türlü istek, öneri, sorun ve şikâyetleri içeren bilgiler site performansını ölçmek adına saklanabilir. Bu bilgiler kişilerin kendilerine verilen yanıtlar dışında kesinlikle kullanılmaz ve üçüncü kişilere paylaşım yapılmaz.

Halk Gazetesi "Son Dakika Haber", sitenin diğer web sitelerinden erişim sağlanması amacıyla bağlantı vermesi halinde işlemler için erişim izni verilen web sitelerinin gizlilik ilkeleri ve gizlilik politikaları geçerli olacaktır. www.halkgazetesi.com sitesi içerisinde yer alan reklam, banner, içerik görmek veya başka bir amaç için ulaşılan diğer web sitelerinden bilgi kullanımı, site etik kuralları, gizlilik prensipleri, servis kalitesi gibi sebeplerden oluşacak zarar ve kayıplardan sorumlu olmayacaktır.

www.halkgazetesi.com sitesinde yer alan üye bilgilerinin yanlış veya eksik verilmesi durumunda site bu bilgilerin tamamlanması isteme veya üyenin erişimini tamamen engelleme yetkisine sahiptir. Üyelerin bilgilerini tam olarak girmesi sonrasında kullanım hakları doğacaktır. Üye bilgilerin doldurulmasından sonra site içinde gezindiği süre boyunca bir bilgisayar tahsis numarası ile gezinti süresi, ziyaret ettiği sayfalar, sayfaları ziyaret sıklığı, hangi konularda araştırmalar yaptığı çerez programlarca kayıt altına alınabilir ve bir dahaki ziyaretinde önceki ilgi alanları ile ilgili sayfalara yönlendirilebilir. Aynı şekilde çerez program bilgileri sayesinde tanıtım ve güncel içerik bilgileri üye olurken belirtilen e–mail adresine gönderilebilir. Üyelik sözleşmesi ile bütün bu haklar Halk Gazetesi "Son Dakika Haber" grubuna verilmiş olur. Bu bilgiler hiçbir şekilde üçüncü şahıslara veya diğer web sitelerine satılamaz ve paylaşılamazdır.

Halk Gazetesi "Son Dakika Haber"; üçüncü şahıslarca değiştirilebilen web sitesi içeriklerinden, hukuka uygunluğundan sorumlu olmadığı gibi usulüne uygun bir şekilde resmi kurumların resmi yazılarla bu içeriklerin bilgilerini istemesi halinde uygulanan mevzuat ve yönetmelik gereği bu bilgileri vermekle yükümlüdür.. Aksi durumda hukuk karşısında sorumlu olacaktır. Bu bilgilerin resmi kurumlara verilmesi ile ilgili üçüncü şahıslar hiçbir hak talep edemezler.