1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Anneleriyle Evden Çıkarılan Kızlar, Maddi Durumu İyi Olan Babalarının İlgisizliğinden Şikayetçi
Freni Boşalan Tır, Kamelyada Oturan Gençlerin Üzerine Düştü

Freni Boşalan Tır, Kamelyada Oturan Gençlerin Üzerine Düştü

Tokat'ta park halindeyken freni boşalan tır istinat duvarını aşıp, kamelyanın üzerine düştü. O sırada kamelyada oturanlar vardı.

A+A-

Olay, saat 21.30 sıralarında kent merkezindeki Bedestenlioğlu Mahallesi Derbent Caddesi üzerinde yaşandı.

Sürücü Bekir Ayazcı, tırı bölgeye park etti. Kısa süre sonra tır kendiliğinden hareket ederek Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Çok Amaçlı Spor Salonunun bahçesine yöneldi.

Bahçedeki kamelyede vakit geçiren 3 gençten o sırada telefonla konuşan Yahsin Yahya Otyakmaz, tırın geldiğini görünce bağırarak arkadaşları Emrullah Altun ve Emin Güler'i uyarmaya çalıştı.

Ancak bu sırada istinat duvarını aşan tır, kamelyanın üzerine düştü. kamelyanın içinde kalan ve şans eseri yaralanmayan Altun ve Güler kendi imkanları ile dışarı çıktı. Kaza anı ise tesislerin güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

"Frenler mi az tuttu, anlamadım"

Şaşkınlık yaşayan TIR sürücüsü Bekir Ayazcı, "Aracı park etim, aşağıya indim. Dorseyi taktım hortumlarını geçirmeden eve gidecektim. O anda yürüdü. Stop edip indikten sonra arası 2 dakika olmadı. Arıza mı vardı bilemiyorum. Muayeneden daha yeni geçti. Frenler mi az tuttu, anlamadım" dedi.

"Canımızı zor kurtardık"

Şans eseri kurtulduklarını söyleyen Yasin Yahya Otyakmaz ise "3 arkadaş yıkılan kamelye oturuyorduk. Benim telefonum çaldı. Kamelyadan çıkarak görüşmeye gittim. Baktım tır üzerimize doğru geliyor. Arkadaşları 'Kaçın' diye uyardım. Ben de zor kurtuldum. Arkadaşlarım kamelyanın altından çıktı. Canımızı zor kurtardık" diye konuştu.

Kamelyanın altından yara almadan çıkan Emir Güler de "Arkadaşlarımızla oturuyorduk. Kola içiyorduk. Arkadaşım 'kaçın' diye bağırdı. tır üzerimizden geçti. Kamelya yıkıldı. Ben sürünerek kamelyadan çıktım. Yara almadan kurtulduk" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.