1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Frappe Nedir?
Frappe Nedir?

Frappe Nedir?

Bir çok farklı tür kahve çeşidi olarak bilinen frappe bilinen kahvelerin yanı sıra şekerli olması ile diğer kahve türlerinden ayrıcalıklıdır.

A+A-

 Bir çok farklı tür kahve çeşidi olarak bilinen frappe bilinen kahvelerin yanı sıra şekerli olması ile diğer kahve türlerinden ayrıcalıklıdır. Bu kahve çeşidini ayrıcalıklı yapan unsurların içerisinde klasik kahvelere de uyarlanan şeker ve sütten ziyade kahvenin köpük kıvamına getirilerek yapılmasıdır. Kahve iyice çırpılarak köpük kıvamına geldikten sonra üzerine kremşanti koyularak süslenilmektedir.

Bu kahve çeşidi renk renk ve aromalı olabilmektedir. Sıcak olarak asla üretime geçmemiştir. Sadece soğuk ve buzlu bir şekilde tüketilmektedir. Soğuk kahve severler için gerçekten mükemmel bir tercih olan frappe çoğu insan tarafından fazlası ile beğenilip fazlasıyla da rağbet görmüştür. Filtre kahve nasıl yapılır gibi birçok konuyu Kahve İnsanları firmasından öğrenebilirsiniz.

Frappe Her Damak Tadına Hitap Eder Mi?

Bu tür kahveler her türlü kesime hitap etmemektedir. Nedeni ise çoğu kesim aşırı tatlı tatlardan hoşlanmamaktadır. Kahvenin içeriğinde şeker olmasının sebebi ile üstüne de süs olarak eklenilen kremşanti ve çikolata soslarının ayrı bir tatlandırıcı tat katmasıdır. Çoğu kahve işletmeleri bu tat dengesini çok iyi ayarlamaktadır. Frappe ve diğer kahve çeşitlerine dair en detaylı bilgiyi siz yine de Kahve İnsanları sitesinden öğrenip en net bilgiye sahip olabilirsiniz.

Her kahve işletmecisi kahvenin içeriğindeki tatlandırıcı ve şeker miktarını tüm insanların damağına hitap edecek şekilde ayarlamaktadır. Fazla şekerli seven insanlar içinde daha farklı kahve tatları bulunmaktadır. Kişiler kendi damak tatlarına hitap eden kahveyi isterlerse evlerinde de deneyerek bulabilirler. Bunun yanı sıra granül kahve de çok tercih edilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.