1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 3 Farklı Yerden Hırsızlık Yaptılar Kameraya Yakalandılar
Fon Perde Modelleri ile 3 Dekorasyon Stili!

Fon Perde Modelleri ile 3 Dekorasyon Stili!

Fon perde fiyatları ve modelleri her sezon araştırılmaktadır. İşte yaşam alanlarınızı süsleyecek dekorasyon stilleri!

A+A-

 

Fon perde fiyatları ve modelleri her sezon araştırılmaktadır. İşte yaşam alanlarınızı süsleyecek dekorasyon stilleri!

Dekorasyon sırasında perde unsuru oldukça büyük önem taşır. Genellikle duvar, zemin ve halı ile uyum yakalanmaya çalışılarak dekorasyon tamamlanmaya çalışılır. Kontrast uyumu ile de ayrı bir dekorasyon stili benimsenebilmektedir.

Yaşam alanlarımız içerisindeki önemli işlevi ile perdeler oldukça dikkatli seçimleri barındırmalıdır. Yatak odası, çocuk odası, oturma odası, salon ve mutfak perdeleri birbirinden farklı uyumluluk durumları göz önünde bulundurularak seçilmelidir.

Fon Perde Renkleri ile Bezenen Modeller!

Perde çeşitleri dendiğinde akla gelen üç temel isim akla gelmektedir. Fon, tül ve stor perde çeşitleri yaşam alanlarında sıklıkla karşılaştığımız çeşitlerdendir. Ofis ortamları ve kurumsal mekânlarda da birbirinden farklı çeşitleri, birbirinden farklı stilleri gözlemlemekteyiz.

Fon perde modelleri, 2023 senesinde Perde Outlet yeni tasarımları ile göz kamaştırmaktadır. Siz de yaşam alanlarınızdaki perde ihtiyacını karşılayabilir ve başarılı dekorasyonlar elde edebilirsiniz.

Renklerin modeller ile birleşmesi sonucunda ortaya çıkan şık ve asil görünüm dekorasyonunun olmazsa olmaz unsurudur. İşte en sevilen ve tutulan modeller ile renkler!

  • Kahve Bej Pano Fon
  • Hazır Antrasit Düz Fon
  • Hazır Mürdüm Düz Fon
  • Hazır Sütlü Kahve Fon
  • Gri Düz Fon
  • Hazır Mint Yeşili Düz Fon

1- Mint Yeşili Düz Fon Perde ile Salon Dekorasyonu!

Mint yeşili salon içerisinde inanılmaz bir ferah görünüm sağlayacaktır. Mükemmel bir ferahlığın yanı sıra aydınlık görünüm de kazandıracak olan bu renk çoğu renk ile kolay bir şekilde kombinlenebilir. Fon kullanımının kolaylığı da kullanıcıya ayrı bir rahatlık ve konfor sağlamaktadır.

Salon içerisinde açık tonlarda tercih edeceğiniz oturma grubu ve eşyalar ile mint yeşili fonu bir arada kullanabilirsiniz. Böylece asıl perde renginin aurası ortaya çıkar.

Halı ve duvar rengi ise füme ve gri renklerinde olabilir. Mint yeşili rengine dekorasyon üzerinde perde dışında yastıklarda veya bir abajurda da yer vermek, detaycılığı ortaya çıkarır. Fon perde nasıl takılır sorusuna verilecek cevap, “oldukça kolay işlemler sonucunda” cümlesi konforlu bir kullanımın habercisidir.

2- Hazır Bej Rengi Düz Fon Perde ile Mutfak Dekorasyonu!

Hazır bej rengi fon kullanımı mutfakta tam bir samimiyet oluşturur. Mükemmel cıvıl cıvıl, ferah bir havanın yanı sıra doğru kombinler sonucunda başarılı bir dekorasyona sahip olursunuz. Fon kullanımı, mutfakta tül perde ile kombinlenerek de tercih edilmektedir.

Tülün rengi beyaz tonlarında tutulurken, fonda kullanılan renk daha çok bej, kahve tonlarıdır. Bej rengi ile mutfağınızdaki dolaplarınızı ister koyu tonlarda tutabilir, isterseniz de açık renk tonlarına yer verebilirsiniz. Fon perde aksesuarları ile de modele katkı da bulunabilirsiniz.

Bej rengi kolay uyum sağlayabilecek bir renk olduğu için, sıklıkla tercih edilir. Fakat beyaz dolaplar, siyah kulplar ve renkli halı ile ortaya basit bir görünümün yanı sıra ustalıkla hazırlanmış bir dekorasyon çıkaracaktır. Fonun kolay takılması, temizlenmesi de mutfakta kolay kullanımı sağlar.

3- Hazır İndigo Mavisi Düz Fon Perde ile Yatak Odası Dekorasyonu!

Hazır indigo mavisi mükemmel ve kolay kolay kullanılmayan bir renktir. Dekorasyonda yer verildiğinde ortaya profesyonelce hazırlanmış bir hava çıkacaktır. Bu rengi ister sade bir şıklıkta, isterseniz de klasik bir hava da vintage rüzgarları estirerek kullanabilirsiniz.

İndigo mavisi fonu yatak odasında kullanarak ortaya hem özel, romantik, samimi bir hava çıkarır hem de farklı bir atmosfer yakalamış olursunuz. Oda takımınızın renginin içerisinde açık sarı, gold, gri, açık kahve, bej ve açık mavi renkleri bulunabilir.

Belirli yerlerde bu renkleri kullanmanız çok göze batmamakla beraber ortaya detaycılıkla hazırlanmış başarılı bir sonuç çıkarır. Fon perde kumaşı, malzemeleri ve ustalığı genel kaliteye etki edecektir. Bu sebeple seçim sırasında başarıya ortak olması için özenli davranmalısınız. Tercih ettiğiniz tasarımları bir fon perde tutucu ile zenginleştirmelisiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.