1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ergenlik Dönemi Sancılı Bir Süreç Olmak Zorunda Değil
Ergenlik Dönemi Sancılı Bir Süreç Olmak Zorunda Değil

Ergenlik Dönemi Sancılı Bir Süreç Olmak Zorunda Değil

Çocukluk döneminin bitmesiyle beraber kişi ergenlik dönemine giriş yapar. Ergenlik de kişinin yetişkin bir birey olma yolunda girdiği ilk kapıdır.

A+A-

Çocukluk döneminin bitmesiyle beraber kişi ergenlik dönemine giriş yapar. Ergenlik de kişinin yetişkin bir birey olma yolunda girdiği ilk kapıdır. Bu yüzden çocukluk döneminden çıkan birey kendiyle tanışmaya başlar. Kendi duyguları, çevrenin yaklaşımları gibi birçok konuda algıları daha açık olur. Duyguları da diğer dönemlere göre daha derindir. Bu yüzden de ergenlik döneminde bir pedagog desteği alınması önerilir. Kişinin kendi psikolojik sağlığını zedelememesi ve bir uzman desteği alması her daim faydalıdır. Sürecin sağlıklı hale getirilmesi için de Pandomim Aile & Psikolojik Danışma Merkezi sizlere destek olur.

Pandomim Aile & Psikolojik Danışma Merkezi Konya’da hizmet veriyor. Ergenlik dönemi için gerekli tüm danışmanlık olanaklarını da bulunduruyor. Rastgele seçilmiş bir kliniğin etki seviyesi çok olmayacağından Pandomim farkını da görebiliyorsunuz. Pandomim Aile & Psikolojik Danışma Merkezi hizmetleriyle oldukça etkili adımlar atabiliyor. İlk seansın akabinde farklı adımlarla ilerleniyor. Bilindiği üzere ergenlik dönemi için dört farklı yöntem uyguluyor. Kişinin durumuna uygun olarak da bu yöntemlerden faydalanabiliyorsunuz.

Pandomim Danışmanlık Farkını Ortaya Koyuyor

Konya’nın ilk ve tek adresi olarak bilin Pandomim kaliteden de ödün vermiyor. Hizmetleri içerisinde en iyi olanaklarla ilerleme kaydediyor. Uzman desteği, kalitesi ve profesyonel tavrıyla sizleri memnun edebiliyor. Eğitim ve pratik bilgiler konusunda üst seviyede olmalarının yanında beklentilerinize de uyum sağlayabiliyor. Konforu çok net bir biçimde hissedebiliyorsunuz.

Kaynak: https://www.pandomimdanismanlik.com/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.