1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. En Hızlı Şekilde Almanya'ya Nasıl Gidilir?
En Hızlı Şekilde Almanya'ya Nasıl Gidilir?

En Hızlı Şekilde Almanya'ya Nasıl Gidilir?

Neredeyse Türkiye’de yaşayan herkesin hayali yurtdışına çıkmaktır ve birçok kişi Almanya’ya nasıl gidilir?

A+A-

 Neredeyse Türkiye’de yaşayan herkesin hayali yurtdışına çıkmaktır ve birçok kişi Almanya’ya nasıl gidilir? Sorusunun cevabını aramaktadır. En fazla Türk’ün bulunduğu Almanya Avrupa Birliği ve Schengen üyeliği olan bir ülkedir. Bu nedenle Almanya’ya gidebilmek için bazı yapılması gereken işlemler bunmaktadır.

 Almanya’ya nasıl gidilir?  İlk olarak yapılması gereken vize başvurusudur. İnternet ortamından vize başvurusu yapılabilmektedir. Shengen vizesine başvuru yaptıktan sonra bazı evraklar konsolosluk tarafından istenilecektir.

 Konsolosluk aracılığı ile istenilen bu evraklarla da vize başvurusu yapılabilmektedir. Konsolosluk tarafından istenen evrakları eksiksiz bir şekilde hazırladıktan sonra vizenizin çıkmasını beklemelisiniz ve bu süreci takip etmelisiniz. Ab Proje Yönetimi sitesinden destek alabilirsiniz.

 Shengen vizesi başvuru sonuçları konsolosluk tarafından ortalama 1-2 hafta içerisinde sonuçlanacaktır. Olumlu veya olumsuz sonuçlar mail yoluyla iletilecektir. Cevap olumlu ise Almanya’ya gidiş için izniniz bulunmaktadır. Eğer olumsuz ise tekrar başvuru yapmayı deneyebilirsiniz.

Karayolu veya hava yolu üzerinden Almanya’ya gidebilmeniz mümkündür. Eğer karayolu ile Almanya’ya gitmek istiyorsanız gideceğiniz araç için de vize almanız gerekmektedir. Schengen vizesi aldıktan sonra geçerli olan tüm ülkeleri ziyaret edebilmeniz mümkündür. Merak ettiklerinizi Ab Proje Yönetimi sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Almanya'ya Gitmek İçin Gerekenler

 Almanya'ya nasıl gidilir ve gitmek için bulunması gereken neler bulunur? Gibi soruların cevabı şu şekildedir;

  • Pasaport
  • Vize
  • Uçak bileti
  • Başvuru formu
  • Nüfuz cüzdanı fotokopisi
  • Pasaport fotokopisi
  • Biyometrik fotoğraf

Kaynak: https://www.abprojeyonetimi.com/almanyaya-nasil-gidilir/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.