1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ağır Bir Cilt Hastalığı İle Mücadele Eden Kadına Devletin Şefkat Eli Uzandı
Duvarlarınızın Renklenmesi ve Hayalinizi Yansıtması İçin Piksel Sticker

Duvarlarınızın Renklenmesi ve Hayalinizi Yansıtması İçin Piksel Sticker

Herkesin kendisini yansıttığını düşündüğü bir tarzı vardır. Bu tarzı duvar stickerları ile yakalayabilmeniz artık mümkün.

A+A-

Herkesin kendisini yansıttığını düşündüğü bir tarzı vardır. Bu tarzı duvar stickerları ile yakalayabilmeniz artık mümkün. Piksel Sticker markası bu bağlamda uzun süredir çeşitli çalışmalar sürdürüyor. Kocaeli reklam ajansı kapsamında oluşturulan marka ve proje bir hayli dikkat topluyor. Online bir şekilde alışveriş imkanı sunan markada bulunan ürünlerle odanızı veya evinizi bambaşka bir dekorasyona dönüştürebilirsiniz.

Son dönemlerde ev dekorasyonunda ön plana çıkan tasarım fikirleri arasında duvar aksesuarları yer alıyor. Bu doğrultuda duvar stickerları da birçok kişinin ilgisini çeken ve tercih edilen ürünlerden oluyor. Bohem bir tarz, modern görünüm ve eşsiz tasarımlar için ürün çeşitliliği de söz konusu. Bunun yanı sıra çocuk ve bebek odaları için de alternatif ürünler sunuluyor.

Piksel Sticker Çocuk Odası İçin de En Güzel Alternatifleri Sunuyor

Genel anlamda çocuk odası stickerları ebeveynlerin dikkatini en çok çekmeyi başaran türden ürünler arasında yer alıyor. Çocuklarının odasını renkli ve hoş bir görünümle dizayn etmek isteyenlerin birincil tercihleri arasında bu yönden bulunuyor. Aynı zamanda Piksel Sticker online mağazalarından çocuk odası için en güzel alternatifleri değerlendirebilmek mümkün. Bununla birlikte markanın İnstagram hesabı da fazlasıyla dikkat çeken görsellerle dolu diyebiliriz. Satışı gerçekleştirilen tüm duvar stickerları bu mecralarda paylaşılıyor. Üstelik fiyatlandırma konusunda da marka müşteri memnuniyetini sağlamışa benziyor.

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/pikselsticker

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/pikselgrafik/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.