1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kombi Nasıl Açılır?
Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu: Eğitimden Pratiğe Diş Hekimliğinde Uzmanlık

Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu: Eğitimden Pratiğe Diş Hekimliğinde Uzmanlık

Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu, Antakya/Hatay doğumlu bir diş hekimidir. Lisans eğitimini, prestijli Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde tamamlayarak diş hekimliği alanında ilk adımını atmıştır.

A+A-

Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu, Antakya/Hatay doğumlu bir diş hekimidir. Lisans eğitimini, prestijli Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde tamamlayarak diş hekimliği alanında ilk adımını atmıştır. Eğitim hayatına devam eden Dr. Harbalıoğlu, İstanbul Arel Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmış ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nde Moleküler Tıp Anabilim Dalı'nda Doktora derecesini elde etmiştir.

Dr. Harbalıoğlu'nun eğitim yolculuğu, Anadolu Üniversitesi'nde İşletme, Uluslararası İlişkiler, Adalet ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümlerini tamamlamasıyla devam etmiştir. Ayrıca İstanbul Üniversitesi'nde Sağlık Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi'nde Yeni Medya ve Gazetecilik alanlarında da eğitim almıştır. Oral İmplantoloji üzerine uzmanlık kazanmak amacıyla İtalya'daki Guglielmo Marconi Üniversitesi'nde Pre-Master Programını başarıyla tamamlamıştır.

Profesyonel kariyerine 2010-2020 yılları arasında VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde ve 2012-2015 yılları arasında Medical Park Samsun Tıp Merkezi'nde görev yaparak devam etmiştir. Şu anda Özel Harbalıoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Diş Hekimi ve Mesul Müdür olarak görev yapmakta olan Dr. Harbalıoğlu, aynı zamanda Samsun Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Atakum İlçe Temsilcisi olarak hizmet vermektedir.

Dr. Dt. H. Emre Harbalıoğlu, Türk Dişhekimleri Birliği Dergisi Yayın Kurulu Üyeliği ve Türk Diş Hekimleri Birliği Basın Yayın Komisyonu Üyeliği gibi önemli görevleri de üstlenmiştir. Spor ve sosyal aktivitelere olan ilgisini Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliği ve Samsun Yelken Spor Kulübü Derneği Üyeliği ile sürdürmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.