1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kamyonetin Arkasına Astığı Pankartla Eşinden Af Diledi
Dış Cephe Cam Temizliği Nedir? Kimler Yaptırır?

Dış Cephe Cam Temizliği Nedir? Kimler Yaptırır?

Binaların dış cephelerinde bulunan cam, kompozit, alikopat ve benzeri yapı malzemelerinin yapısına uygun şekilde gerekli temizleyici maddeler kullanılarak yapılır.

A+A-

Binaların dış cephelerinde bulunan cam, kompozit,  alikopat ve benzeri yapı malzemelerinin yapısına uygun şekilde gerekli temizleyici maddeler kullanılarak yapılır. Sepetli vinç (platform), endüstriyel dağcı ekibi, dış cephe cam temizliği makinesi, makaslı platform, eklemli platform, örümcek platform gibi araç ve gereçler kullanılarak profesyonel cam silme personelleri tarafından yapılan temizlik işidir.

Dış cephe cam silme işi profesyonel personel ve ekiplerle yapılmaktadır. Bu işle alakalı profesyonel eğitimler almış ve iş güvenlik kazalarını minimum düzeylere getirerek güvenli şekilde çalışmalar yapan profesyonel personeller tarafından yapılan ve yapılması gereken bir iş koludur. Binanın dış cephe temizlik işlemlerini gerçekleştirirken yardımcı olarak kullandığı ekipmanları dış cephe yapı malzemesine göre tercih edilmelidir. Dış cephe cam temizliği için Aybars Temizlik adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Dış Cephe Cam Temizliği Nasıl Yapılır?

Risk grubunda olan bir iş kolu olduğu için kullanılacak araç ve gereçler ne olursa olsun güvenlik tedbirleri alınmalı iş kazası riski minimum seviyeye indirilmelidir. Bununla alakalı tedbirler iş güvenliği uzmanı tarafından yönlendirilmelidir. Dış cephenin; Temizlik durumu, kirin türü  (oksit mi? yağ mı? Toz mu ?), En son temizliğin yapılma zamanı, çevre durumu (yoğun trafikli bir yer mi? Vinç kurulumu yapılabilir mi ?) gibi durumlar göz önünde bulundurularak kullanılacak malzemeler ve yardımcı araç, gereçler seçilmelidir. Kaliteli hizmet için Aybars temizlik adresinden bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: http://aybarstemizlik.com/istanbul-temizlik-sirketleri/dis-cephe-cam-temizligi/


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.