1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hatay’da Mobilya Fabrikası Alevlere Teslim Oldu, Fabrika Kullanılamaz Hale Geldi
Dayanıklılığı İle Her Alanda Yer Alan Alüminyum

Dayanıklılığı İle Her Alanda Yer Alan Alüminyum

Alüminyum dış etkenlere karşı her koşulda dayanıklılığını koruyan ve her sektörde kullanım alanı bulunan bir metal olmaktadır.

A+A-

 Alüminyum dış etkenlere karşı her koşulda dayanıklılığını koruyan ve her sektörde kullanım alanı bulunan bir metal olmaktadır. Sanayinin zorlu koşullarında uyum sağlayabilen ve üretilen her ürünün müşterilerine uzun yıllar boyunca rehberlik edebileceği etiketler tasarlanmasında da alüminyum metali kullanılmaktadır. Alüminyum işlenmesi kolay ama bir o kadar da dayanıklı bir metal olup uzun yıllar dayanabilme özelliğine sahiptir.

Alüminyum Etiketlerin Yapım Aşaması

 Ham alüminyum belirli bir kalınlıkta seçilerek hazırlanır. Üzerine isteğe bağlı olarak eloksal kaplanarak etiket için kesime hazır hale gelir. Ölçülenmesi hazır olan plakalar baskı işlemine hazırlamış olur. Baskıya hazır olarak gelen plakalar üzerine yapılacak olan baskı türleri belirlenerek baskısı yapılır. Yapılacak baskı türleri serigrafi baskı, uv baskı, asit indirme baskı, kabartma metal baskı, lazer gravür baskı ve süblimasyon baskı türlerinden biri ya da birkaçı olabiliyor.

Baskısı tamamlanan ürünler için delik açma, vernikleme ve kartma işlemleri yapılarak çevresel kesime uygun hale getirilir. Çevresel kesim alüminyum etiketler için son aşamadır. Çevresel kesim türleri ise metal giyotini, lazer kesim veya cnc router kesim türlerinden uygun olanı seçilerek yapılır. Ürün bittikten sonra uygun kalite kontrolleri yapılarak hazır olmuş olur.

Alüminyum Etiketler Nerelerde Kullanılır?

Alüminyum etiket hayatın her alanında kullanılan ürünler olmuştur. Mobilyaların üzerinde, beyaz eşyalarda, sanayi alanında, en çok da otomotiv sektöründe sıklıkla kullanılmaktadır. Alüminyum etiket her alanda uzun ömürlü olması sebebiyle tercih edilmektedir. Alüminyum etiketler ile ilgili her türlü bilgi için Aykoç Reklam sitesini inceleyebilirsiniz. Alüminyum etiketler ile ilgili her türlü tasarım ve istenilen en iyi şekilde yapılabiliyor.

Alüminyum Etiketlerin Özellikleri

 Alüminyum suya dayanıklı bir metaldir. Suya temas edebilme özelliği olan ürünlerin üzerine takıldığında suyla temas etmesi üzerine üzerindeki baskılar ya da etiket herhangi bir zarar görmeden amacına devam edebilmektedir. Korozyona karşı dirençli olan alüminyum metali uzun yıllar kullanılacak bir ürün için önemli bir özellik olmaktadır. Isıya karşı dirençli olan ve sanayide ısıya maruz kalabilen malzemeler için de alüminyum çok değerlidir. Alüminyum baskı kabul edebilir bir metaldir. Bu nedenle etiket olarak tercih ediliyor. Baskının kalitesine de bağlı olarak alüminyum etiket her zaman istenilen amaca ulaşabilmek için en uygun ürün olacaktır.

Kimler Tercih Etmektedir?

Alüminyum etiketler her türlü ürün üreticileri tarafından tercih edilmektedir. Mobilya sektöründe ürünlerin markasının hazırlanmasında, beyaz eşyalar üzerinde gerekli bilgilerin yazılmasında ve buna benzer pek çok alanda alüminyum etiket kullanılmaktadır. Alüminyum etiketler her konuda ürün üretimi yapan kişiler tarafından çokça beğenilen ve tercih edilen bir etiket türüdür. Dilerseniz alüminyum etiketler ile ilgili her türlü yapım, sipariş ve bilgi için Aykoç Reklam sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: https://aykocreklam.com/aluminyum-etiket/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.