1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Colostrum Nedir? Hangi Alanlarda Kullanılır?
Colostrum Nedir? Hangi Alanlarda Kullanılır?

Colostrum Nedir? Hangi Alanlarda Kullanılır?

Colostrum first milk olarak da adlandırılabilir. Çünkü diğer bir adı da ağız sütüdür. Doğumdan hemen önceki ve hemen sonraki birkaç gün boyunca anne tarafından üretilen bu bileşen yarı saydam şurup benzeri bir madde olarak bilinmektedir.

A+A-

Colostrum first milk olarak da adlandırılabilir. Çünkü diğer bir adı da ağız sütüdür. Doğumdan hemen önceki ve hemen sonraki birkaç gün boyunca anne tarafından üretilen bu bileşen yarı saydam şurup benzeri bir madde olarak bilinmektedir. Yeni doğan bebekleri korumak için tasarlanmış zengin vitamin ve mineral antikor enzim ve diğer önemli bileşenleri bir arada tutan doğal bir kaynaktır.

Doğumdan hemen sonra anne tarafından çocuğa ilk 4-5 gün verilen ilk süt olarak bilinen bu bileşen normalden farklıdır. Sarımsı renkte, hafif tuzlu ve tatlı arası bir tada sahiptir. Normal sütle karıştırılmamalı ve bileşiminde yüksek oranda protein ve bağışıklık kazandıran immunoglobulin içerdiği unutulmamalıdır. Pek çok alanda kullanılmakta olan colostrum son dönemlerde cilt bakımında büyük etki gösterdiği için şu an üzerinde ciddi çalışmalar hala yapılmaktadır. Colostrum sitesini ziyaret ederek cilt bakımı ürünlerine erişim sağlayabilirsiniz.

Colostrum Cilt Bakım Ürünleri

Dermalista laboratories aracılığıyla colostrum first milk sizler için özel koşullarda saklanarak muhafaza edilmiş ve cilt Bakım ürünleri oluşturulmuştur. Yüz bakım serumu, yüz bakım kremi ve göz çevresi bakımı için pek çok ürün bu doğal bileşen aracılığıyla elde edilmektedir. Çok kısa bir sürede büyük ölçüde etki eden bu ürünler ile sizde cildinizi yaşlanmaya ve zamana karşı koruma altına alabilirsiniz. Colostrum sitesinde sizleri bu ürünleri incelemeye davet ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.