1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çanakkale’nin En Gözde Sanayi Sitesi
Çanakkale’nin En Gözde Sanayi Sitesi

Çanakkale’nin En Gözde Sanayi Sitesi

Yeni nesil sanayi siteleri aynı zamanda inşa edildikleri o kentin en önemli ticaret merkezleri olarak görülmektedir.

A+A-

Yeni nesil sanayi siteleri aynı zamanda inşa edildikleri o kentin en önemli ticaret merkezleri olarak görülmektedir. Çanakkale kentinde projelendirilen ve burada hayata geçirilen Astim sanayi sitesi aynı zamanda şehrin önemli ekonomik faaliyetlerde bulunan değerli bir ticaret merkezi olarak faaliyete geçmiştir.  Çanakkale şehrinde faaliyet gösteren ve her biri yüksek rekabet gücüne sahip olan farklı sektör temsilcileri bu Ticaret Merkezi'nde edinmiş oldukları dükkanlar ile Geleceğe yönelik sağlam bir yatırım adımı atmaktadır. Çanakkale ekonomisine katkı sağlayan ve yön vermeyi hedefleyen Astim Çanakkale Sanayi Sitesi sunmuş olduğu avantajlı imkanlar ile yatırımcıları beklemektedir.

 Sizler de Çanakkale'de faaliyet gösteren bir firma sahibi iseniz kısa sürede ticaretin merkezi haline gelecek bu proje içerisinde yer alıyor olmalısınız. Astim Çanakkale projesinde yer alabilmek ve burada bulunan dükkanlardan satın alabilmek için Astim Çanakkale Web sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Astim Çanakkale projesi

Astim Çanakkale Sanayi Sitesi Çanakkale merkeze 5 dakika uzaklıkta konumlandırılmıştır. Sahip olduğu konum bu Ticaret Merkezini çok daha değerli kılmaktadır. 21000 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen Astim Çanakkale projesi 9 farklı blok ile tüm sektörlere hizmet vermeyi hedeflemektedir. 9 blokta yer alan tüm dükkanlar Ferah ve fonksiyonel yapıları ile bu modern ticaret Merkezini Oluşturmaktadır. Yüksek kaliteli ve güvenli bir şekilde dünya standartlarında inşa edilen Astim Sanayi Sitesi Projesi hakkında detaylı bilgi edinebilmek için proje yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.