1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seyhan Boya Üretiyor Okullar Renkleniyor
Bulut Akacan Hakkında Merak Edilenler

Bulut Akacan Hakkında Merak Edilenler

Bulut Akacan kimdir denildiğinde, 1983 yılında doğmuştur. Memleketi ise Güzelyurt’tur. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde önde gelen iş adamları arasında yer almaktadır.

A+A-

Bulut Akacan kimdir denildiğinde, 1983 yılında doğmuştur. Memleketi ise Güzelyurt’tur. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde önde gelen iş adamları arasında yer almaktadır. Kıbrıs’ta birçok alanda faaliyet yürütmüş ve adından söz ettiren iş adamlarından biri olmuştur.

Kıbrıs’ta bulunan Türkiye iş insanları derneğinin kurucu başkanı olmuştur. Kıbrıs’ta faaliyet gösteren basın ve televizyon kanallarında ekonomi, siyaset ve gündem ile ilgili geniş çapta bir program hazırlamaktadır. Burada halkı bilinçlendirmek için birçok alanda bilgilerini paylaşmaktadır. Oldukça donanımlı bir kişidir.

Eğitim hayatını Amerika’da tamamlamıştır. Eğitiminden sonra ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne dönerek burada ailesine ait olan Akacan holdingin başına geçmiştir. Youtube sitesinden bilgi erişimi sağlayabilirsiniz. Belli bir süre sonra buradan Akacan Holding’in  yönetim kurulu başkanı olmuştur.

Bulut Akacan

Bulut Akacan, holdingde oldukça başarılı olmuştur. Yaklaşık on beş yıl kadar Akacan Holding’de yönetim kurulu başkanı olmuştur. Bulut Akacan yaptığı evlilikte iki çocuk sahibi olmuştur. Her zaman en iyiye odaklanarak şirketini en öne taşımaya çalışmaktadır.

Siyaset ekonomi iş alanında oldukça deneyimli ve başarılı olduğu için dünya çapında tanınan bir iş insanı olmuştur. İşten kalan zamanlarında ise spor faaliyetleri yapmaktadır. Spora zaman ayırmaktan oldukça zevk almaktadır. Ayrıca gazetelerde köşe yazarlığı da yapmaktadır. Ekonomi ve siyasi alanda da sıklıkla başarılarıyla adından söz ettirmektedir.

Youtube sitesinden detaylı bilgi erişimi sağlayabilirsiniz. Başarılı iş insanı adından söz ettirerek daha çok kitleye de seslenmeye başlamıştır.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.