1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. En Güzel Genel Kültür Testleri
Ankara Halı ve Koltuk Temizliği

Ankara Halı ve Koltuk Temizliği

Ankara temizlik şirketi profesyonel olarak halı ve koltuk temizliği esnasında öncelikle eşyalar cinsine göre ayrılır.

A+A-

Ankara temizlik şirketi profesyonel olarak halı ve koltuk temizliği esnasında öncelikle eşyalar cinsine göre ayrılır. Çünkü el dokuması halılar ile makine halılarına yapılan temizlik işlemi aynı değildir. Yine toz alma makinelerinde tozdan arındırılan halılar önce ıslatılır ve belli bir süre beklenen. Bu işlem halı üzerindeki leke ve kirlerin kabarması ve yapılan temizliğini etkili olabilmesi adına son derece önemlidir. Detaylı bilgi için Temizlik Pro sitesinden faydalanmanız mümkündür.

Ankara halı yıkama içi su ve halı yıkama şampuanı ile dolu olan karışım havuzda bekletilen halıların üzerine dökülür ve otomatik halı yıkama makinelerine alınır. Sonrasında halılar bu makinelerde türüne uygun bir şekilde baskı uygulanarak yıkanır. Otomatik halı yıkama makinelerinde temizliği yapılan halılar özel makineler ile tek tek sıkılır ve kurutulması sağlanır. 

Koltuk Yıkama

Evlerin en çok kullanılan ve dekorasyonun tamamlayıcılarından birisi olan koltuk takımları her zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak tozlanır ve kirlenir. Koltuk takımlarının İlk günkü canlılığını kuruması ve hijyen sağlanması açısından periyodik olarak temizliğinin yapılması son derece önemlidir. Koltuk temizliği konusunda profesyonel Ankara koltuk yıkama hizmeti almak çok önemlidir. Çünkü profesyonel koltuk yıkama firmaları koltuklarınıza hiçbir şekilde zarar vermeyen özel şampuanlar ve makineler kullanır. Bu sayede koltuklarınız derinlemesine temizlenip lekelerinden arınırken hiçbir şekilde zarar görmemiş olur. Bu nedenle koltuk temizliğinin yapılması için bu konuda uzman olan ekiplerden ve Temizlik Pro sitesinden destek alınması çok önemlidir. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.