1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başkan Güngör: "elinizi Asla Bırakmayacağız"
Acil Veteriner Kliniği Sakarya

Acil Veteriner Kliniği Sakarya

Bir veteriner kliniğinin aynı zamanda acil veteriner kliniği olarak faaliyet gösteriyor olması evcil hayvan sahipleri için oldukça önemli bir hizmettir.

A+A-

Bir veteriner kliniğinin aynı zamanda acil veteriner kliniği olarak faaliyet gösteriyor olması evcil hayvan sahipleri için oldukça önemli bir hizmettir. Çünkü hayvan dostlarımız da aynı insanlar gibi ani rahatsızlıklar yaşayabilmekte ve konuşma yetileri olmadığı için bu rahatsızlıklarını dile getirememektedir. Sakarya acil veteriner kliniği olarak faaliyet gösteren VetRoyal bünyesinde sunulan acil hizmet desteği ile günün her saatinde minik dostlarımızın tüm sağlık sorunlarına etkin çözümler bulunmaktadır. 7/24 VetRoyal ile iletişim kurabilir ve acil uzman veteriner desteğiniz olduğunda kliniğe gelerek tüm sağlık sorunlarına en doğru yanıtları bulabilirsiniz. 

Sakarya nöbetçi veteriner desteği sayesinde günün her saatinde rahatsızlanan evcil dostlarımızın tedavileri sağlanmaktadır.  Tanı ve tedavi sürecinde ihtiyaç duyulan tüm laboratuvar desteği klinik bünyesinde sağlanmaktadır. Uzman veteriner hekimlerin kapsamlı muayeneleri sonucunda rahatsızlıklarla ilgili teşhisler konulmakta ve bu teşhislere bağlı olarak tedavi uygulanmaktadır.

Aşılama Uygulamaları

Kedi ve köpeklerin belirli zaman aralıklarında aşılanması onların sağlıklı ve uzun bir ömür yaşayabilmeleri için oldukça önemlidir. Evcil dostlarınız için bir aşı planlaması yapılmasını istiyorsanız VetRoyal Veteriner Kliniği ile iletişime geçebilirsiniz. Sakarya veteriner kliniği denildiğinde donanımlı ekipmanları ve uzman hekimleri ile faaliyet gösteren VetRoyal ile iletişime geçebilmek için web sayfasını tercih edebilirsiniz.

VetRoyal Veteriner Kliniği web sayfasında tüm hizmet detaylarını bulabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz alanlar için hemen randevu oluşturabilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.