Deli Yürek

Sadece Türk televizyonlarının değil yabancı pek çok ülke televizyonları için de Deli Yürek önemli bir dizi olmuştur.

Yayın hayatı çok uzun sürmese de insanlar dizide yer alan karakterlerle kendilerini kolay bir şekilde özdeşleştirdikleri için akıllarda yer etmiş bir dizidir. Diziyi, o tarihe kadar yayınlanan diğer yerli dizilerden ayıran en önemli özelliği ise ilk defa siyaset, mafya ve terörün bir dizi içinde konu edilmesidir.

Osman Sınav’ın yönetmenliğini üstlendiği dizi 60 dakikalık bölümler halinde çekilmiş ve 1998 ile 2002 yılları arasında 4 sezonda 113 bölüm olarak çekilmiştir. Dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Tokuş yer almıştır. Melda Bekcan, Demir Karahan, Kürşat Alnıaçık, Ali Sürmeli ve Selçuk Yöntem dizide yer alan diğer ünlü sanatçılardır.

Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteri kısa zamanda halk arasında hayranlık uyandıran bir karakter haline gelmiş ve Kenan İmirzalıoğlu ile özdeşleşmiştir. Dizi sayesinde oyuncu bugünkü şöhretini yakalamıştır. 2002 yılında yayın hayatını noktalasa da geçen zaman içinde sıklıkla dizinin tekrarları çeşitli kanallarda yayınlanmıştır.

Medya Haberleri

Türkiye’de İlki Düzenlenecek: ’tesbih Ve Doğal Taşlar Fuarı’ Tanıtıldı
Bu Köyde Hala ’kara Saban’ Kullanılıyor
Türk Dünyasından Sanatçılar Kozan’da Buluştu
Eski Bakan Selçuk: “çocuk Her Şekilde Değerlidir”
Antalya Devlet Opera Ve Balesi’nden 2022’ye Sanat Dolu Veda