Ulusal Güne Kadar

Alanyaspol bu maçlarda rakiplerine karşı 14 gol 6 gol kaydetti. Alanyaspol, Korkmaz'a karşı 3 maçta gol attı. Bülent Korkmaz ile oyuncuları arasında yapılan görüşmede,

 

Alanyaspol bu maçlarda rakiplerine karşı 14 gol 6 gol kaydetti. Alanyaspol, Korkmaz'a karşı 3 maçta gol attı. Bülent Korkmaz ile oyuncuları arasında yapılan görüşmede, "Milli tatile kadar iki maçımız var. Önce Göztepe, ardından Rize. 6 sayı atıp bu takımın gücünü herkese göstereceğiz."

Bu sezonun flaş takımı Konyaspor'da insanlar dikkatlerini evde Fenerbahçe ile hafta tipobet sonuna çevirdi. Sonunda, İç Anadolu ekibinden yönetim beklenmedik bir şekilde Kayserispor'u mağlup etti ve 17 puanla ilk 5'i korumayı umdu. Teknik Direktör İlhan Palut ile uzun soluklu bir ortaklık kurmayı planlıyor.Bu takımın mimarı kendisi.Uzun yıllar futbolu taraftarlarını cezbetmek için kullandı.Konyaspor bu genç teknik kadronun tipobet giriş sözleşmesini kazandı.Yıl sonunda görev süresi doluyor. uzatmanın bir sonucu olarak terim. Yarıyıl tatilini beklemeden Palut ve ekibiyle masaya oturmaya hazırlanın.

 

Spor Haberleri

İsmail Kartal, Türkiye'de Rekor Kırdık!
Fenerbahçe’de takımdan gönderilecek isim belli oldu! İsmail Kartal son kararını verdi
Sağ Bek İçin Bayramov İddiası
Joe Worrall Antrenmanını Yaptı
Trabzonspor'dan Kadroya Destek