1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi
Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi

Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi

"Ziraat bankası" en çok araştırılan konu başlıkları; Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi, ziraat bankası beşiktaş şubesi telefon numarası, ziraat bankası beşiktaş şubesi iletişim, ziraat bankası beşiktaş şubesi adres, Beşiktaş çarşı Ziraat Bankası ve dahası..

A+A-

Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi oldukça işlek bir konum içerisinde bulunmaktadır.

Ziraat Bankası Tarihçesi

Türkiye'nin ilk ulusal bankası olan Ziraat Bankası 15 Ağustos 1888 yılında 2. Abdülhamit tarafından kurulmuştur. Osmanlı Dönemi'nde, kooperatif olarak çalışan ve çiftçilere ekim dönemlerinde kredi veren Menafi Sandıkları, Ziraat Bankası'na hisselerini devrederek, ulusal bir banka yapısının oluşmasına büyük katkıda bulunmuştur. Ziraat Bankası 1888 yılından bu yana Türkiye'nin ulusal bankası olarak hizmet verir. Türkiye'de tarıma büyük katkı sağlayan Ziraat Bankası, Osmanlı Devleti' nin yıkılış dönemlerinde ülke ekonomisini ayakta tutmak ve tarımsal üretiminin devam etmesi adına bir takım kararlar almıştır. Çiftçiye senet karşılığı nakit verilmiş, aynı zamanda, milli mücadeleye gerekli mali desteği vermiştir. Kurtuluş Savaşı sırasında, onlarca Ziraat Bankası personeli cephede savaşa katılmıştır. Osmanlı' dan günümüze kalan en değerli miraslardan olan Ziraat Bankası, bugün ülkemizde faaliyet gösteren en büyük bankalardan biridir. Ziraat Bankası hizmetleri ile ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Ziraat Bankası Şubeleri

Ticari, kobi ve bireysel müşterilerine düşük faizli kredi desteği veren banka 2979 şubesi ile bankacılık hizmeti verir. Türkiye dışında; New york, Londra, Sofya, Kıbrıs, Erbil gibi ülkelerde şubesi bulunur. Çiftçi kredileri ile tarıma büyük katkısı olan devlet bankasının, 4163 ATM' si bulunur. Genel merkezi Ankara'da bulunan Ziraat Bankası, 24. 374 çalışanı ile hizmet verir. Toplam 7 bölgede, müdürlüğü bulunan Ziraat Bankası aktif şekilde çalışmaya devam etmektedir.

Ziraat Bankası Beşiktaş Şube Bilgileri

İstanbul şehrinin, Beşiktaş ilçesinde bulunan "Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi'nin" adresi; Sinanpaşa Mahallesi Köy içi caddesi, no: 14/20 34330. Beşiktaş Kültür Merkezi' ne çok yakın mesafede olunan Ziraat Bankası Şubesine, İstiklal Caddesi'nden tek vasıta ile gidilebilir. Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi'ne gitmek isteyenler, metro, İtt otobüsleri ve Beşiktaş minibüslerini kullanabilirler.

Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi İletişim Bilgileri

Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi' ne 0212 260 33 23 numaralı telefondan ulaşmak mümkündür. Şube müşterilerinin, şube telefonları ile portföyleri ile görüşme imkanı bulunur. Şube çalışma saatleri dışında, işlem yaptıracak Ziraat Bankası müşterileri, Ziraat Bankası çağrı merkezini aramaları gerekir. Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi'ne faks atmak isteyen müşteriler için 0212 259 00 57 numarasını çevirmeleri gerekir. Ziraat Bankası Genel Müdürlük faks no ise 0312 584 49 66 olarak verilir.

Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi Çalışma Saatleri ve Günleri

Türkiye'de faaliyet gösteren her banka gibi, Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi de hafta içi hizmet verir. Çalışma saatleri ise sabah 09.00 - 12.30 ile 13.30 - 17.30 saatleri arasındadır. Hafta sonu hizmet vermemektedir. Hafta sonuna denk gelen işlemleri Ziraat Bankası mobil uygulamasından ya da 444 0 000 numaralı çağrı merkezlerinden gerçekleştirmek mümkündür. Şube mesai saatleri içerisinde, ticari, kobi ve bireysel müşterilerine hizmet verir. Ayrıca gişe işlemleri mesai saatleri içerisinde yapılır.

Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi Personel Sayısı

Beşiktaş, çarşı merkezinde yer alan Ziraat Bankası Şubesi, iki katlı olup alt katta gişeler ve bireysel müşteri portföyleri yer alırken, üst katta, operasyon, kobi ve ticari portföyler hizmet verir. Şube Müdürünün odası da üst katta yer alır. İşlek bir cadde üzerinde yer alan şube, Beşiktaş ilçesinin merkez şubesi konumundadır. 7 gişe ile hizmet veren banka şubesinde, işlemler çok hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. 3 Bireysel müşteri temsilcisi, 3 kobi portföy, 2 ticari portföy ile hizmet veren Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi, İstanbul' un en iyi şubelerinden biri olma özelliğine sahiptir. Ziraat Bankası İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğüne bağlı olan şube, karlılığı en yüksek şubelerden biridir.

Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi Kodu

Türkiye'deki bütün bankaların kullandığı şube kodu; para yatırma işlemlerinde, gönderilen paranın hangi bankanın hangi şubesine gideceğini belirler. Para gönderme işlemlerinde istenilen şube kodları, her bankaya ve şubeye göre farklılık gösterir. Bir para gönderim işleminde, şube kodu yanlış girildiğinde işlem gerçekleşmez. Bazı durumlarda da gönderilen para, havale havuzunda bekletilir. Ziraat Bankası'nın da uygulamış olduğu şube kodu, Beşiktaş Şubesi için 529 olarak belirlenmiştir. Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi'ne para gönderme işlemi yapacakların, "şube kodu" bölümüne 529 yazmaları yeterlidir. Şube kodlarını, Ziraat Bankası resmi web sitesinden öğrenmek mümkün olacağı gibi IBAN adı verilen uluslararası hesap numarasındaki TR××' den sonraki 3 rakam şube kodudur. Ayrıca çağrı merkezlerinden de şube kodu öğrenilebilir.

Ziraat Bankası Beşiktaş Şubesi Swift Kodu

Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication' ın kısaltılması olarak bilinen "Swift" uluslararası haberleşme kodudur. Bu kod sistemi, uluslararası para gönderiminde ve haberleşmede kullanılır. 8 ya da 11 haneden oluşur. Kod, hangi ülkeye ve o ülkede faaliyet gösteren bankanın bilgilerini içerir. Ziraat Bankası'na ait Swift Kodu: TCZBTR2AXXX olarak belirlenmiştir. Swift kodunun ilk 4 hanesi bankayı belirlemede işe yarar. Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası'nı "TCZB" kısaltılmıştır. Sonraki iki hane ülkeyi belirlemeye yarar, "TR" uluslararası Türkiye kısaltmasıdır. Son dört hane ise bankasının iletişim kodudur. Swift kodu da IBAN numarası gibi yanlış para gönderme işlemlerinin önüne geçmiştir.

Ziraat Bankası Hakkında Genel Bilgiler

Ziraat Bankası tam adı ile Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası, genel müdürlüğü Ankara ilinin, Altındağ ilçesinde yer alır. Genel müdürlük adresi; Doğan Bey Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Dış Kapı No: 8 Ulus / Ankara. Telefon numarası: 0312 584 20 20, Ziraat Bankası Genel Müdürlük faks numarası ise 0312 584 49 66 olarak belirlenmiştir. Banka işlemlerini genel müdürlüğe mail olarak göndermek isteyenler, [email protected] adresini kullanabilirler. Gelişen teknolojiye ayak uyduran ulusal banka, mobil şubesi ile akıllı telefonlardan işlem gerçekleştirme özelliğine sahip uygulaması ile hizmet vermeye devam eder. Ziraat Bankası, resmi web sitesinden de bankacılık işlemlerini, şubeye gitmeden gerçekleştirme imkanı bulunur. Resmî sen sitesi ise www.ziraat.com olarak bilinir.

Ziraat Bankası Hizmetleri

Bankacılık ürünleri konusunda, zengin bir yapıya sahip Ziraat Bankası, 2979 şube ile hizmet sağlar. Bireysel kredi, büyük ölçekli işletme kredileri, küçük ölçekli (kobi) kredileri, konut ve taşıt kredileri, kredi kartları, ödeme sistemleri gibi iştirakleri ile beraber, tüm bankacılık hizmetleri ve ürünlerini sağlar. Ziraat Bankası, müşterilerinin yanında olmayı ve dürüst bankacılığı hedef olarak belirlemiştir.

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı

Mobil uygulaması ile dikkat çeken Ziraat Bankası'nın, Android ve Apple Story üzerinden indirilen uygulaması ile bir çok banka işlemlerini kolayca gerçekleştirmek mümkündür. Kredi Kartı başvurusu, kredi başvurusu, hesap açma, EFT ve Havale işlemleri, fatura ödeme, hesaplar arası virman işlemlerini şubelere gitmeden gerçekleştirmek mümkündür. Mobil uygulaması ücretsiz olarak indirilir. Müşteri hesap numarası ya da TC kimlik numarası ile müşteri tarafından belirlenen, şifre ile giriş sağlanır. Tamamen güvenli olan bu uygulama, giriş sırasında müşteriyi kısa mesaj ile bilgilendirir. Hesap işlemleri, başka hesaba para yatırma, kredi kartı borcu ödeme, gsm, elektrik, su, doğalgaz faturalarını ödeme, motorlu taşıt ve konut vergilerini yatırma gibi bir çok işlemi bulunduğunuz yerden yapabilme imkanı sağlayan Ziraat Bankası Mobil ile hayat kolaylaşır.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler