1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ziraat Bankası 6 Ay Sonra Ödemeli Kredi Başvurusu 2021
Ziraat Bankası 6 Ay Sonra Ödemeli Kredi Başvurusu 2021

Ziraat Bankası 6 Ay Sonra Ödemeli Kredi Başvurusu 2021

Ülkemizde yaşanan korona virüs salgını sebebiyle pek çok yönden tedbirler alınmaya başlandı. Özellikle sağlık alanında tüm tedbirler sıkı sıkıya uygulanırken diğer taraftan da devlet ekonomik açıdan pek çok paket açıkladı. Ziraat Bankası Kredileri detayda

A+A-

Bu paketler arasında hem üreticiyi hem de tüketiciyi destek amaçlı ekonomik unsurlar bulunmaktadır. Halk yani tüketici açısından en önemli destek paketlerinden biri ise 6 ay geri ödemesiz kredidir. Oldukça uygun faizler ile 6 ay sonra ödeme avantajı sunan krediler mevcuttur. Bu krediyi veren bankaların başında ise Ziraat Bankası gelmektedir.
 

Ziraat Bankası Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi

Ziraat Bankası korona virüs tedbirleri kapsamında 6 ay sonra ödemeli kredi bireysel temel ihtiyaç destek kredisi sunmaktadır. Bu kredi 1000 TL ve 10.000 TL arasında olmaktadır. Maksimum 10.000 TL başvuru yapılabilmekte ve vade süre 36 ay olarak belirlenmiştir. Bu krediye Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayarak başvurusunu gerçekleştirebileceği gibi mobil bankacılık ile de bireysel temel ihtiyaç destek kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bunun dışında ise yine internet bankacılığı sayesinde Ziraat Bankasının Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisine başvurabilirsiniz. Hem uygun faiz koşulları ve uygun vade süreleri ile oldukça avantajlı bir imkan sunmaktadır.

Bu kredi sayesinde insanlar biraz olsun rahatlama yaşayacaklardır. Ayrıca bu sayede 6 ay geri ödemesiz olması nedeniyle de bir süre ödeme sıkıntısına düşmeyecektir. Devlet bankaları özellikle bu bireysel temel ihtiyaç kredisi ile şu zor zamanlarda tüketiciye ilaç gibi gelecektir. Bu krediden faydalanmak için aylık hane gelirinin 5000 TL’ nin altında olması gerekmektedir. Aylık geliri 5000 TL üzerinde olan kişilere bu ihtiyaç kredisi verilmektedir.

Kredi Başvuru Sorgulama Nasıl Yapılır?

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi için öncellikle Ziraat Bankasına kredi başvuru talebinde bulunmanız gereklidir. Başvuru için talep edeceğini tutar 1000 ile 10.000 TL arasında olmalıdır. Başvuracağınız maksimum kredi miktarı 10.000 TL olmaktadır. Ancak 10 in TL krediye başvursanız bile banka bu tutarın daha altında kredi onaylama ihtimalide söz konusudur. Ziraat Bankası Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisine başvurduktan sonra banka sonucu siz SMS Yolu ile bildirecektir. Ancak bu süreçte başvurunuzun hangi aşamada olduğunu merak ediyorsanız, Müşteri Hizmetlerinden ya da mobil bankacılıktan başvurum nerede ile öğrenebilirsiniz.

Son günlerde yaşadığımız zorlu süreçte tüm devlet bankaları tüketiciye yardımcı olmak amacıyla uygun fiyatlar ile bireysel temel destek ihtiyaç kredisi imkânı sunmuştur. Özellikle uygun vade oranları ve uygun faiz oranları ile pek çok kişiden talep görmüştür. Bu nedenle kredi başvurusuna hemen yanıt verilememektedir. Çünkü 6 ay geri ödemesi olan bu destek ihtiyaç kredisine talep oldukça yoğun bir şekilde gerçekleşmektedir. Bu nedenle de tüketicilere geri dönüş kısa sürede gerçekleşmeyebilir.

Uygun Faiz Oranları Ve 6 Ay Sonra Geri Ödeme

Ziraat Bankası uygun faiz oranları ile tüketicinin yanında yer almaktadır. Korona virüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde yaşanılan ekonomik zorluklar Ziraat Bankasının verdiği Bireysel Temel Destek İhtiyaç Destek Kredisi ile bir nebze de olsa giderilmektedir. Kredinin uygun faizlerinin olması yanı sıra 6 ay geri ödemesiz olması tüketicileri oldukça rahatlatmaktadır.

Bu nedenle eğer böyle bir ekonomik sıkıntı yaşıyorsanız Ziraat Bankasının Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisine başvurmanız şu günlerde akıllıca olacaktır. 0,49 gibi uygun faiz oranlarıyla 1000 TL ile 10.000 TL verilmektedir. Bunun için yapmanız gereken evraklarınız ile başvuru yapmak.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.