1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Zayıflatan Yağ Yakıcı Detoxs Suyu
Zayıflatan Yağ Yakıcı Detoxs Suyu

Zayıflatan Yağ Yakıcı Detoxs Suyu

Obezite toplum olarak salgın hastalık statüsüne girdi. Nasıl girmesin ki? Sindirimi zor Hazır yiyecekler, rafineli yağlar, karbonhidratlar, sağlıksız beslenme ve bunlarla birlikte hareketsiz bir yaşam.

A+A-

Kilo almak için bütün sebepler hayatımızda mevcut aslında. Birde kilomuzu tartıda daha fazla gösteren bir faktör daha var. Ödem. Tükettiğimiz şeker, tuz ve karbonhidratlar bedenimizde su tutmaya yarıyorlar. Özellikle karbonhidrat ödemle birlikte yağ oluşumuna neden oluyor. Burada zayıflamak için yapmamız gerek öncelikle ödemden kurtulmak olmalıdır. Ödemin gitmesiyle yağ yıkımınızda hızlanma olacaktır. Bir önemli konu olarak eğer yağdan mı, ödemden mi kilo verdiğinizi anlamak istiyorsanız. Detoxstan önce mutlaka ayrıntılı bir tartıda tartılın ve bundan sonrada her hafta bu tartıda tartılmaya devam edin.

Yağ Yakıcı Detoxs İçin Gereken Malzemeler

  • Bir büyük boy su bardağı su
  • bir yemek kaşığı elma sirkesi
  • yarım limon
  • zencefil tozu
  • karabiber
  • yarım çay kaşığı zerdeçal

Burada kısaca yapılışını anlatmak gerekirse bir büyük suyun içine bütün malzemeleri koyup güzelce karıştırıyoruz. Her sabah bu kürü içiyoruz. Her sabah aynı şekilde hazırlayıp içmeye devam ediyoruz. Bu karışım yağlarınızı yakacak ve metabolizmanızı hızlandıracaktır. Kısa surede nasıl etki ettiğine sizde şaşıracaksınız.

Yağ Yakıcı Detoxs Suyundaki Besinlerin Faydaları

Editör
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.