1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Yüzdeki Sivilce izlerini Geçirmenin En İyi Yolları
Yüzdeki Sivilce izlerini Geçirmenin En İyi Yolları

Yüzdeki Sivilce izlerini Geçirmenin En İyi Yolları

Özellikle bayanların sıkça karşılaştığı "yüzdeki sivilce nasıl geçer" sorusunun cevabını sizler için derledik. sizde; "Sivilce nasıl geçer evde çözüm" sivilce nasıl geçer limon gibi sıkça sorulan soruların cevabı haberimizde...

A+A-

Yüzde oluşan sivilce izleri kadın, erkek fark etmeden sorun olarak görülen bir durumdur. Yüzümüzde ya da vücudumuzda bulunan izler zamanla geçerken bazı izler oldukça kalıcı olur ve geçmez. Özellikle sivilceler sıkıldığı zaman oldukça kalıcı izler bırakır. Kendiliğinden geçen sivilce izleri de zamanla yok olabilir. Ama dediğimiz gibi sıkılan sivilce izleri daha çok kalıcıdır ve geçmeyebilir. Biz de eğer yüzünüzde sivilce izleri var ise size bu sorunla nasıl başa çıkacağınızı anlatacağız.

Yüzdeki Sivilce İzlerini Limon Ve Tarçın İle Geçirmek

Bu yöntemde limon içinde oldukça asit barındırdığı için kuru ve hassas ciltler için sakıncalı olabilir. Fakat limon içinde C vitamini barındırdığı için sivilceleri kurutur ve sivilce izlerine tarçın ve limonu karıştırıp sürdüğünüz zaman ise yara izlerine karşı bu iki madde savaşır ve izlerde ki koyuluk gitmeye başlar. 1 çay kaşığı tarçın ve sıkılmış yarım limon suyu bu karışım için yeterlidir. Yüzünüzde, sürdüğünüz zaman bir süre yanma ve kızarma oluşabilir. Yaklaşık 5 dakika kadar yüzünüzde tuttuktan sonra ılık su ile durulayın. Eğer yanma hissi çok şiddetli olursa 5 dakika beklemeden 2 dakika sonra cildinizi yıkayın.

Yüzdeki Sivilce İzlerini Hindistan Cevizi Yağı İle Geçirmek

Hindistan cevizi yağı saçlar üzerinde oldukça etkiliyken cilt üzerinde de oldukça fazla etkilidir. İçinde bulundurduğu E vitamini sayesinde sivilce izlerini onarır ve sivilce izinin rengini açar. Belli bir süre kullanım sonrası sivilce izleri yok olur.

Yüzdeki Sivilce İzlerini Lavanta Yağı İle Geçirmek

Lavanta yağı Hindistan cevizi yağında olduğu gibi cilt üzerinde onarıcı etki gösterir. Lavanta yağı sivilce izlerini geçirme konusunda en etkili yöntemlerden birisidir. Sivilce izlerinin üstüne her gece yatmadan önce uyguladığınız zaman kısa bir süre sonra sivilce izleriniz yok olmaya başlayacaktır.

Yüzdeki Sivilce İzlerini Patates İle Geçirmek

Patates sivilce izlerine karşı oldukça güçlü bir şekilde savaşır. Patatesleri yuvarlak şekilde çok ince ve kalın olmadan kesin. Kestiğiniz patates dilimlerini sivilce izlerinizin üzerine koyun. 20 dakika kadar beklettikten sonra patatesleri yüzünüzden çekin. Her gün düzenli olarak bu yöntem ile kısa sürede izlerden kurtulabilirsiniz.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.