1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Yurt Dışında Köpek Gezdirerek Para Kazanmak. İş Fikirleri
Yurt Dışında Köpek Gezdirerek Para Kazanmak. İş Fikirleri

Yurt Dışında Köpek Gezdirerek Para Kazanmak. İş Fikirleri

"İş Fikirleri" Bazı Avrupa ülkelerinde ve gelişmiş metropollerde sektöre dönüşen köpek gezdirme işi yıllardır da meslek haline gelmiştir.

A+A-

Köpek gezdirme işi her ne kadar özel eğitmenlerce yapılsa da köpeklerle iyi anlaşıyorsanız sizde yapabilirsiniz. Yapmanız gereken köpek sahiplerine ulaşmak sabah ve akşam 1 saat köpekleri gezdirmek. Gelişen dünyada ve özellikle büyük metropol şehirlerinde insanlar köpek gezdiricilerine nerdeyse muhtaç yaşıyorlar.

Yurt dışında yaşıyorsanız ve yapacak bir ek iş arıyorsanız köpek gezdirme işi sizin için uygundur. İnsanlar köpek beslemeyi seviyorlar. Fakat statüleri nedeniyle iyi bir köpeğe sahip olan insanların yoğun iş temposu nedeniyle insanlar köpeklerini çoğu zaman gezdirmeye ve hava aldırmaya vakitleri bile kalmıyor. Bu nedenden dolayı köpek gezdirerek para kazanma işi son zamanlarda en revaçta mesleklerden biri haline gelmiştir. Sizde ek iş olarak yurt dışında köpek gezdirerek para kazanmak istiyorsanız bir veteriner aracılığıyla bu işe başlayabilirsiniz. Sonuçta insanlar köpeklerini tedavi ve kontrolleri için veterinere götürüyorlar. Bir veterinerle konuşarak gelen müşterileriyle de siz görüşebilirsiniz. Gelen müşterileri beklemeye vaktiniz yoksa daha çok veterinerle görüşmek istiyorsanız ilan bastırıp veteriner kliniğine bırakabilirsiniz.

halkgazetesi.webp

Bu köpek gezdirme işi büyük sorumluluklar gerektiren bir iştir. Çünkü köpek sahipleriyle görüşürken her bilgiyi almanız gerekmektedir. Hangi saatte alacağınızı, hangi güzergâhta gezdirilmesinin istendiğini, aşı ve kontrollerinin detaylarını görüşmeniz gerekiyor. Bu işi sağlam yaparsanız iyi paralar kazanabilirsiniz. Sabahları ve akşamları 10 tane köpeği gezdiren bir kişi aylık 5 bin dolar kazanabiliyor. Bu demek oluyor ki köpeği 1 saat gezdirmenin bedeli 15 doları buluyor. Hem kazançlı hem de eğlenceli bir iş olan köpek gezdirme işinin anahtar kelimesi güvendir. Bu paraları kazanmak isterseniz işinizi ciddi yapmalısınız.

halk-haber.webp

Editör
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.