Youtube

Youtube

İnternet kullanımının yaygınlaşmasından sonra her geçen günde yeni bir sosyal medya platformu ile tanışır hale geldik.

A+A-

Milyarlarca kullanıcısı ve ziyaretçisi bulunan youtube artık Google den sonra gelen ikinci bir arama motoru niteliği taşımaktadır. Bir kullanıcının video paylaşıp diğer bir kullanıcını yüklene videoları izleme fırsatı olduğu youtube kanalında neredeyse her türden içerikler bulunmaktadır.  Film, dizi, klip, yemek tarifleri aklınıza gelebilecek her türlü programları bu kanal üzerinden rahatlıkla bulabilirsiniz.

Youtube Kullanımı Nasıldır

Kolay ve basit bir kullanımını bulunan youtube büyümeye devam ediyor. İster Google aram motorunda isterseniz de mobil uygulamasını cep telefonu ya da tabletlerinize indirerek bu sosyal medya platformunu kullanma imkânı bulabilirsiniz. İsterseniz kanala abone olup sizde kendi kanalınızda istediğiniz türden içerikler paylaşabilirsiniz. Hiç hiçbir ücret ödemeden kullanacağınız youtube ile aynı zamanda ara kazanma imkanına da sahipsiniz.

Youtube Nasıl Para Kazanılır

Eğlence ve bilgi platformu lan youtube günümüzde birçok kişinin gelir kapısı halin gelmiştir. Youtubeye yüklediği videolar ile para kazanma fırsatı buluna kullanıcılar Youtuber olarak adlandırılmaktadır ancak youtube ile para kazanmak eğlenceli olsa da Platformun koymuş olduğu topluluk Uralların şartlarına uygun olmuş olmanız gerekiyor. Ahlak sınırları bozmaya küfür ve kötü söz içemeyen içerikleri paylaşma şartını oyan youtube aynı zamanda para kazanmak isteyenlere bir yılda 1.000 abonesi ve 4.000 saatlik izlenme süresine ulaşmış olmasının öngörmüştür. 

Youtbue Kanalı Nasıl Açılır

Youtube üzerinde kanal açmak çok basittir. G-mail adresi oluşturup, youtube platformuna girip sol köşede bulunana giriş bölümünden oturum aç sekmesini yazıp, g-mail adresi ve şifre ile kanalınızı oluşturabilirsiniz. Daha sonra profil bilgilerinizi ve paylaşmak istediğiniz içerikleri yükleyerek youtube kanalı sahibi olabilirsiniz. Ancak hemen para kazanmayı düşünmeyin. Bu biraz zamanınızı alacaktır.  Her şeyden önce bol bol içerik yükleyip, bu içeriklerini izlenmesi için de bol bol takipçi ve abone bulmanız gerekmektedir. Bunu için sizlerde diğer kanallarını içeriklerini izleyip altına yorum ve beğeni yaparak kanalınız reklamını yapabiliriniz. Bu nu yapacak zamanın yok diyorsanız kurumsal firmamız ile iletişime geçerek kanalınız için abone ya da izlenme süresi satın alabiliriniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.