1. HABERLER

  2. YEREL

  3. MERSİN

  4. Yenişehir Belediyesi öğrencilere eğitim yardımının ilk ödemesini yatırdı
Yenişehir Belediyesi öğrencilere eğitim yardımının ilk ödemesini yatırdı

Yenişehir Belediyesi öğrencilere eğitim yardımının ilk ödemesini yatırdı

Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehirli üniversite öğrencileri için belirlediği 1500 TL’lik eğitim yardımının ilk ödemesi olan 750 TL'yi öğrencilerin hesaplarına yatırdı.

A+A-

 

Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehirli üniversite öğrencileri için belirlediği 1500 TL’lik eğitim yardımının ilk ödemesi olan 750 TL'yi öğrencilerin hesaplarına yatırdı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Söz verdiğimiz tarihte öğrencilerimize ilk ödemeyi yaptık. 750 TL’lik ikinci ödemeyi ise 15 Nisan'da hesaplarına yatıracağız. Eğitim hayatlarına katkı sağlamasını diliyorum." dedi.

 

2021-2022 eğitim döneminde devlet üniversitelerinin 4 yıllık bölümlerine veya vakıf üniversitelerinin 4 yıllık bölümlerine tam burslu olarak kayıt yaparak, Yenişehir Belediyesinin eğitim yardımına başvuruda bulunan 668 üniversite öğrencisine ilk ödeme olan 750 TL yatırıldı.

Öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak destek veren Yenişehir Belediyesi üniversite öğrencileri için yaptığı 2020-2021 yılı dönemini kapsayan 1200 TL’lik eğitim yardımını ise yeni yıl öncesinde öğrencilerin hesaplarına yatırmıştı.

Yenişehir Belediyesi ön lisans öğrencilerini de unutmadı

Öte yandan Mersin Yenişehir Belediyesi 2021-2022 eğitim döneminde devlet üniversitelerinin 2 yıllık bölümlerine veya vakıf üniversitelerinin 2 yıllık bölümlerine tam burslu olarak kayıt yapan ön lisans öğrencilerine de 750 TL eğitim desteğinde bulunacak. Son başvuruları 14 Ocak’ta alan Yenişehir Belediyesi, başvuru değerlendirme sonucunda ön lisans öğrencilerine de destek verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.