1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Elektrikli Motosiklet Ve Otobüsler İle Yıllık 200 Ton Karbon Salımı Azaltılacak
Yeni Facebook İfadeleri Androidde Nasıl Kullanılır?

Yeni Facebook İfadeleri Androidde Nasıl Kullanılır?

Facebook kullanımı ve kullanıcısı her geçen gün daha fazla artmaktadır. Sosyal medyanın devi olan Facebook her geçen gün kendini yenilemektedir.

A+A-

Sosyal paylaşım sitelerinde çok popüler olan Facebook hem kendi bünyesine aldığı platform hem de yeni çıkardığı uygulamalarla adını çok konuşturmaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Facebookta kullanıcılar çeşitli ifadeler kullanmaktadır.

Facebook geçenlerde bir uygulama ileri sürdü. Beğen butonu yerine bir sürü emoji kullanmamızı sağlıyor. Kurumun ana platformu Facebook için yeni gelişmelerde bulunmaktadır. Herkesin kullandığı Facebookta artık yeni yeni ifadeler eklenmektedir. Facebook emojileri farklı yerlerde test ettikten sonra bu uygulamayı bize de sunmuş bulunmaktadır. Test sonuçları iyi gitti ve bize de bu emoji uygulaması geldi.

Başka platformlardan esinlenerek kendi yazışmalarında yeni ataklarla bu yenilikleri gözler önüne sermiştir. Paylaşımlarda artık yeni beğeni çeşitleri bulunmakta olup ve kullanılmaya başlandı. Kızgın, üzgün, muhteşem, seninleyim gibi ifadeler de kullanılmaktadır. Android telefonlarda b iş az geç kullanılmaya başlansa da bu yeni ifadelere hemen herkes alışmış bulunmaktadır. Artık yorum bildirmek yerine düşüncemizi bu emojileri kullanarak da anlatabileceğiz.

Android Telefonlarda Facebook Emojileri

Facebook'ta yeni gelen emojileri kullanmak çok kolay. Facebook'ta bir paylaşımda beğenme basıp bıraktıktan sonra beğenmiş olursunuz. Bu zaten olan kullanılan bir yöntemdi. Beğendiğiniz bir gönderiyi ifade bırakmak için beğeni tuşuna uzun uzun bastıktan sonra karşınıza bir pencere gelecektir. Beğeni yerine diğer ifadeleri kullanmak istiyorsanız beğen tuşuna yalnızca uzun basıp altı tane olan emojilerden ifadeler karşınıza çıkacaktır. Bu pencere üzerinde parmağınızı sürükleyerek istediğiniz emojiyi kullanabilirsiniz. Paylaşıma göre bu ifadelerden birini seçebilirsiniz.

Seçtiğiniz ifade parmağınızı kaldırdığınız zaman iletinin altında belirecektir. Facebook için yeni olan bu ifadeler dışında mesajlaşma bölümünde kullanılan birçok ifadeler vardır. Mesajın sol alt tarafında bulunan gülümseme simgesine tıkladıktan sonra istediğiniz emojiyi kullanabiliyorsunuz. Gördüğünüz emojilerden, objelerden veyahut ifadelerden bir tanesini karşı tarafa yollayabiliyorsunuz. Facebook programının son sürümünü kullanmanız gerekmektedir. Eğer emojileri kullanmakta sıkıntı çekerseniz, uygulamayı play store'den indirip kullanabilirsiniz.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.