1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Expo 2023 Gençlik Festivali Sona Erdi
Yaprak Dökümü Aynı Kadro ile Tekrar Ekranlarda!

Yaprak Dökümü Aynı Kadro ile Tekrar Ekranlarda!

"Yaprak Dökümü Dizisi" Aynı Kadro ile Tekrar Ekranlarda! Yayınlandığı dönemin bir numaralı dizileri arasında yer alan Yaprak Dökümü, müjdeli haberi verdi.

A+A-

Yaprak Dökümü Aynı Kadro ile Tekrar Ekranlarda! Yayınlandığı dönemin bir numaralı dizileri arasında yer alan Yaprak Dökümü, müjdeli haberi verdi. Eski bölümleri sürekli olarak televizyon kanallarında yayınlanan ve aynı zamanda internetten de sürekli olarak izleyiciler tarafından tekrar tekrar izlenen dizi Yaprak Dökümü kadrosu yeniden bir araya geliyor.

Aldığı haberler ile birlikte izleyiciler sevinçten tekrar eski bölümleri izlemeye başladı. Kanal D ekranlarında ise eski bölümler her gün düzenli olarak yayınlanmaya başladı. İlk yayın hayatına 13 Eylül 2006 yılında başlayan dizi toplam da 4 yıl Kanal D ekranlarında yayınlanmıştı. Reşat Nuri Güntekin romanından uyarlanan dizi yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü. Dizinin Tekrarları hafta içi her gün saat 11.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yaprak Dökümü Konusu

Yaprak Dökümü, Türk edebiyatında büyük bir önem taşıyan Reşat Nuri Güntekin romanından uyarlanmış 2006 yapımlı bir dizidir. Başrollerin de Halil Ergün, Tolga Karel, Fahriye Evceni, Seda Demir, Hasan Küçükçetin, Güven Hokna, Ahmet Saraçoğlu gibi değerli isimler rol alıyor.

Dizi de yer alan Ali Rıza Bey’in Kaymakamlık görevinden istifa etmesi ve kızının İstanbul’da üniversite kazanması sonucu başından geçenleri konu alır. Dizi de bir ailenin büyük bir şehirde yaşaması halinde hem sosyal hem ekonomik hem de ahlaki değerler konusunda verdiği savaşı anlatır. Alı Rıza Bey ve eşi Hayriye Hanım bu süreçte sürekli olarak çocuklarının sıkıntıları ile uğraşmak zorunda kalırlar.

Kızları Leyla ile Necla arasında çıkan hem ekonomik hem de duygusal savaş gittikçe büyür ve ailede ki huzuru da gittikçe sarsar. Evin oğlu Şevket askerden dönüp bankada çalışmaya başlayınca ekonomik olarak biraz rahatlasalar da Şevket burada evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlar. Bu sefer bu olayın üzerine evde ki huzursuzluk katlanarak artar. Ekonomik olarak yetemeyen Ali Rıza Bey çalışmaya başlar fakat yeniden istifa edince eşinden tepki görür. Kızlarında sorunları büyükçe büyür ve ekonomik sarsıntı yanında aynı zamanda Alı Rıza Bey’in otoritesi de gittikçe sarsılır ve aile dört bir yana savrulur.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.