1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. YAPI KREDİ GARANTİ VE TEB BANKASI BİRLEŞTİ 15 BİN TL’Yİ HEMEN ATM’DEN ALABİLİRSİNİZ
YAPI KREDİ GARANTİ VE TEB BANKASI BİRLEŞTİ 15 BİN TL’Yİ HEMEN ATM’DEN ALABİLİRSİNİZ

YAPI KREDİ GARANTİ VE TEB BANKASI BİRLEŞTİ 15 BİN TL’Yİ HEMEN ATM’DEN ALABİLİRSİNİZ

Bankalar nakit sıkıntısı çeken müşterilerine ihtiyaç anında hemen kullanmak üzere 15 bin TL kredi hazırlığına başladı...

A+A-

Bankalar nakit sıkıntısı çeken müşterilerine ihtiyaç anında hemen kullanmak üzere 15 bin TL kredi hazırlığına başladı...

Yaz sonunda birçok kişi bayram ve tatil masrafları bütçe açıklarını kapatmanın yolunu düşünürken okul sezonunun açılmasıyla birlikte aileler bütçelerini normalleştirmenin yollarını aramaya başladı. Bankalar hem yaz sezonunda çok açılmış hem de dükkan giderleri olan esnafı rahatlatmak için yeni kredileri hazırlığa almaya girişti. Garanti Bankası, TEB Bankası ve Yapı Kredi Bankası kredi limitlerini yeni ve eski müşterileri için yükseltti ve 15 bin TL ‘lik kredi paketi tekliflerini duyurdu. Bu bankalarla alışverişi olan veya başka bankalarda kredi limiti yeterli seviyede bulunan müşteriler bu kredilerden faydalanabilecek. Nakit ihtiyacınızı hızlıca karşılayabileceğiniz hızlı krediler hiçbir formalite gerektirmeden başvuru yapılıp onaylandığı takdirde ATM’lerden çekilebiliyor. Nakit avanslar kredilerden farklı olarak kefilsiz ve belgesiz olarak verilebiliyor. Nakit avans çekmek isteyen müşterilerin günlük faiz uygulandığını ve nakit çekim ücreti tahsil edildiğini bilmesi gerekmekte.

Garanti Bankası 15 Bin TL Nakit Avans Kredisi

Garanti Bankası vatandaşın beklediği kredi haberini sonunda müjdeledi. Acil paraya sıkışan vatandaşın ihtiyaçlarına kulak veren Garanti Bank hızlı ihtiyaç kredileriyle müşterilerini sevindirdi. Bankamatik üzerinden yapılan tek bir başvuru ile 15 Bin TL para çekilebilecek. Normalde acil nakit kredileri olan nakit avans ödemeleri yüksek limitlerde ödenmemesine rağmen daha çok müşteri çekmek amacıyla limitler 15 bin TL ye kadar yükseltildi. Nakit avans müjdesini veren Garanti Bankası parayı çekmek için sadece ATM’lerden başvuru yapmak yeterli olmaktadır. ATM’ye gitmek istemeyen müşteriler başvuruları Garanti Bankası Müşteri Hizmetlerinden, Mobil Bankacılıktan ve İnternet bankacılığından yapabilecek.

TEB Bankası 15 Bin TL Nakit Avans Kredisi

Diğer bankalarla birlikte kredi paketleri hazırlayan TEB Bankası’ndan kredi müjdesi geldi. Vatandaşa 15 bin TL gibi yüksek bir limitle nakit avans vermeye hazırlanan bankalar hiçbir kefil belge ve şart istememekte. Müşterisi olduğunuz TEB bankası ATM’lerinden hızlıca başvuru yapabilir ve anında kredinizi hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Nakit Avans çekmek isteyen vatandaşların bu kredi için nakit çekim ücreti ödeneceğini bilmesi önemli. Nakit avans kredilerinin faizleri günlük olarak işletilir ve çekilen tutar bankaya taksitli olarak geri ödenmektedir. Nakit avans başvurusu için ATM yoluyla başvuru yapılabileceği gibi cep telefonu ve diğer kanallarla başvuru yapılabilir. TEB Bankasında nakit avans başvurusu yapmak isteyen müşterilerin kullanabileceği ikinci yol cep telefonundan SMS ile başvuru yapmaktır. Telefondan mesaj olarak NAKIT boşluk kartınızın son dört hanesini yazarak 4616’ya SMS göndererek nakit avans başvurusu yapabilirsiniz. CEPTE TEB Mobil uygulama, Cepte TEB internet bankacılığı ile başvurular yapılabilmekte.

Yapı Kredi Bankası 15 Bin TL Nakit Avans Kredisi

Yapı Kredi Bankası müşterilerinin ihtiyaçlarına acil çözüm geliştiren ve sık sık düşük faizli kredi tanımlayan bankalardan birisi olarak gündeme geliyor. Diğer bankalarla anlaşmalı olarak 15 Bin TL nakit avans için hazırlıklara başlayan Yapı Kredi Bankası Gelir Belgesiz olarak vatandaşlara kredi limiti tanımlayacağını duyurdu. Yapı Kredi 15 bin TL nakit avans kredisinin kullanım şartı olarak kredi limitinin yeterli seviyede olmasının en önemli koşul olduğunu 1300 kredi limitinde olan ev hanımı, öğrenci ve emekli her kesimden vatandaşın nakit avans kredilerini kullanabileceğini açıklaması üzerine kredilerin nasıl çekileceği merak konusu oldu.

Yapı Kredi nakit avans başvuruları direk olarak ATM’lerden yapılabildiği gibi diğer bankacılık kanalları ile de yapılabilmektedir. Yapı Kredi bankasının sunmuş olduğu nakit avans olanaklarına Yapı Kredi Esnek Hesap aracılığı ile kolayca ulaşılabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.