1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Yan Sanayinin Ülke Ekonomisindeki Önemi
Yan Sanayinin Ülke Ekonomisindeki Önemi

Yan Sanayinin Ülke Ekonomisindeki Önemi

Ülkemizde yan sanayi otomotiv başta olmak üzere önemli bir pazar hacmine sahiptir. Bozulan ana parçaların yedekleri ile değiştirilirken göz önünde bulundurulması gereken bazı hususlar vardır.

A+A-

Ülkemizde yan sanayi otomotiv başta olmak üzere önemli bir pazar hacmine sahiptir. Bozulan ana parçaların yedekleri ile değiştirilirken göz önünde bulundurulması gereken bazı hususlar vardır. Bu unsurların başında yedek parçaların kalitesi gelmektedir. Ana parçalar ile değiştirilen yedek parçalar görevlerini tıpkı orijinal gibi yerine getirmelidirler. Endüstriyel robot göz önüne alındığında da durum aynı şekildedir. Yedek parçaların orijinalleri gibi kaliteli ve olabildiğince hafif olmaları beklenmektedir. Geniş endüstriyel ikinci el robot parçaları envanterine sahip olan Ceylan Robot bu bilince sahiptir. Yalnızca parçanın kalitesi ve malzeme özellikleri değil aynı zamanda fiyatı da önemli bir role sahiptir. Müşteriler firmalar arasında seçim yaparken bu gibi kriterleri göz önünde bulundurmaktadırlar.

Ülkemizde ikinci el robot parçaları tedariği

Otomasyonun fazla gelişmediği ülkemizde ikinci el robot parçaları tedarik etmekte kolay değildir. Özellikle Amerika ve Almanya bu konuda bilinçli tüketiciye sahip ülkelerin başında gelmektedir. Bu gibi ülkelerde sanayi de verimlilik başlıca hususların başında gelmektedir. Otomasyon ve robotlara verilen önemde bu gibi ülkelerde oldukça yüksektir. Böylelikle sürekliliğe sahip seri üretim gerçekleşmektedir. Otomobil ve havacılık gibi alanlar otomasyonun öneminin en yüksek olduğu alanların başında gelmektedir. Personel ile yapılabilecek üretimden kat ve kat fazlası robotlar sayesinde gerçekleştirilmektedir. Hızlılık ve verimlilik gibi parametreler seri üretimde öne çıkan başlıca faktörlerdendir. Ceylan Robot dünyada meydana gelen değişimlerin ülkemizdeki takipçisi olup ülke ekonomisine de bu şekilde katkı sağlamaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.