1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Whatsapp İhbar Hatlarına Nasıl Ulaşırım? Whatsapp İhbar Hattı
Whatsapp İhbar Hatlarına Nasıl Ulaşırım? Whatsapp İhbar Hattı

Whatsapp İhbar Hatlarına Nasıl Ulaşırım? Whatsapp İhbar Hattı

İHA Whatsapp ihbar hattı, Anadolu Ajansı Whatsapp ihbar hattı, CNN Türk Whatsapp ihbar hattı, Show Tv Whatsapp ihbar hattı, Sözcü Whatsapp ihbar hattı, TRT Whatsapp ihbar hattı, Beyaz Tv Whatsapp ihbar hattı ve dahası detayda..

A+A-

Özellikle son yıllarda herkesin severek kullandığı bir platform olan Whatsapp akıllı telefonlar için geliştirilen bir aplikasyondur. İlk olarak 2010 yılının Ocak ayında yayınlanmıştır. Bu uygulamanın kurucuları olarak Jan Koum ve Brian Acton gösterilmektedir. Bu uygulama platformlar arası çalışma özelliği ile beraber daha sayısız birçok kullanışlı özelliği ile neredeyse tüm akıllı telefon kullanıcılarının olmazsa olmaz mesajlaşma ve aramak için kullandığı uygulamadır. Whatsapp android, BlackBerry, İPhone, Windows Phone ve Nokia telefon markalarıyla uyumlu bir şekilde tasarlanmış; 2G, 3G, 4G ve bunlarla beraber Wi-Fi bağlantısıyla çalışmaktadır.

İnternet sayesinden bu platform üzerinden kullanan kişiler birbirlerine ya da kurdukları gruplara yazılı mesaj, yazısız mesaj, video, fotoğraf ve belge gönderebilirler. Bunun yanın sıra bu uygulama ile ücretsiz arama özelliğini de kullanabilirsiniz. Bu kadar kullanışlı olması kısa süre zarfında insanlar tarafından en çok indirilen ve kullanılan telefon uygulaması haline gelmiştir. Bu durumda Whatsapp’ın hayatımızın tam merkezinde olmasına neden olmuştur. Günümüzde çoğu kurum ve firmanın kendine ait bir Whatsapp ihbar hattı bulunmaktadır. Hayatın içinde yer alan ister televizyon kanalları isterse günlük hayatta sürekli olar etkileşim halinde olduğumuz bu yerlerin Whatsapp ihbar hatlarına nasıl ulaşırım sorusunun sorulmasına neden oluyor.
 

Whatsapp ihbar hatları özellikle televizyon ve gazete gibi kitle iletişim araçlarının son yıllarda oldukça fazla kullanılan dilek, istek ve şikâyet kutusu görevini görmeleri için kurdukları mobil hatlardır. Bildiğiniz üzere ana haber bültenleri başta olmak üzere dergi, gazete veya firmaların bastırdığı özel broşürlerde Whatsapp ihbar hatları özellikle belirtilmektedir. Whatsapp ihbar hatlarına nasıl ulaşırım sorusuna bu yolla cevap bulabilirisiniz. Yani örneğin bir ana haber bültenin yapmış olduğu bir haberden dolayı o haberin yanlışlığı veya içeriğinden dolayı oluşan şikâyetiniz bildirmekle beraber haber niteliği taşıyan bir durumu görselleri ya da daha farklı belge niteliği taşıyan ögeleri paylaşarak bir durumu ihbar edebilirsiniz. Genellikle ihbar hatları bu ikinci madde için kullanılmaktadır. Yani insanlar etraflarında meydana gelen ve yakından takip ettiği ya da şahit olduğu bir konu eğer haber niteliği taşıyorsa ve kamuoyu oluşturacak bir nitelikte ise bu olaya ilişkin ses kaydı, fotoğraf, video ya da belgeleri atarak ihbar etmektedir. Bu ihbar hatları sayesinde gizli olan ve insanların hayatlarında bir takım zararlara yol açan olaylar çözüme kavuşmuştur.

Kanalların Whatsapp İhbar Hatları

İnsanların sıklıkla sorduğu Whatsapp ihbar hatlarına nasıl ulaşırım sorusuna yukarda değinildiği gibi ulaşmak istenilen platformun yayınladığı video veya broşür gibi yerlerden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra burada önemli olarak görülen Whatsapp ihbar hatlarını sıralayacağız.

Sosyal medya da dâhil olmak üzere tüm büyük kanallar için Whatsapp ihbar hattı: 0551 965 81 20

İHA Whatsapp ihbar hattı: 0506 889 88 77 – 0505 577 33 33

Anadolu Ajansı Whatsapp ihbar hattı: 0536 866 38 99

CNN Türk Whatsapp ihbar hattı: 0530 918 69 18

Show Tv Whatsapp ihbar hattı: 0536 266 90 00 – 0536 266 90 02

DHA Whatsapp ihbar hattı: 0533 911 40 40

Kanal D Whatsapp ihbar hattı: 0530 930 04 91

Beyaz Tv Whatsapp ihbar hattı: 0549 366 06 06

NTV Whatsapp ihbar hattı: 0532 306 30 30

TRT Whatsapp ihbar hattı: 0530 662 05 62

Radyo D Whatsapp ihbar hattı: 0549 204 01 04

Sözcü Whatsapp ihbar hattı: 0549 807 27 99 

Yönetici
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler