1. HABERLER

  2. WhatsApp geri adım mı attı? WhatsApp ne yapmaya çalışıyor?
WhatsApp geri adım mı attı? WhatsApp ne yapmaya çalışıyor?

WhatsApp geri adım mı attı? WhatsApp ne yapmaya çalışıyor?

WhatsApp geri adım mı attı? İnsanların akılları karıştı açıkçası. WhatsApp sözleşmesi iptal mi oldu? Geçen gün aldığı bir kararla WhatsApp gizlilik sözleşmesi ile ilgili adeta dünyanın tepkisini üstüne çekmişti. Yine kafa karıştıran kararlar alındı..

A+A-

Dünyanın dört bir yanından yenilenen gizlilik sözleşmesine gelen tepkiler nedeniyle Whatsapp, güncelleyeceği değişikliği 15 Mayıs tarihine kadar ertelediğini son dakika olarak duyurdu.

Whatsapp, tepki çeken kararından sonra geri adım attı. Güncelleme sonrası kullanıcı verilerini Facebook ile paylaşılacağını bildiren şirket, düzenlemeyi 15 Mayıs'a ertelediğini duyurdu.

Whatsapp tarafından yapılan son dakika açıklamada, "paylaşılan konumlarının görülmediğini" ileri sürülerek kişi listelerinin Facebook'la paylaşılmadığı savunuldu.

8 Şubat'ta hiç kimsenin hesabının askıya alınmayacağı ya da silinmeyeceği kaydedilen açıklamada, "gizlilik ve güvenlik konularındaki yanlış bilgilendirmeyi ortadan kaldırmak için daha fazla çalışılacağı" ifade edildi.

Kullanıcı bilgilerini Facebook ile paylaşma kararı, uygulamaya olan ilgiyi kısa sürede düşürmüş, milyonlarca kullanıcı diğer uygulamaları kullanmaya başlamıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.