1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Web Sitesinden Nasıl Para Kazanılır?
Web Sitesinden Nasıl Para Kazanılır?

Web Sitesinden Nasıl Para Kazanılır?

"Web sitemden nasıl para kazanırım" diyorsanız doğru yerdesiniz. İster ek gelir ister aylık gelir, web sitelerinden para kazanmak sandığınız kadar zor değil ve daha karlı bir iştir.

A+A-

"Fakat kar sağlayan tek site e-ticaret sitesi olarak sormayın." Çünkü cevap hayır - aslında, ondan uzak!

Bir web sitesi üzerinden para kazanmanın birden çok alternatifi vardır. Çevrim içi dükkânlar kendi işini yapar, fakat bu zamanlarda herkes bu sektörden kar payı alacak… Hem de nasıl olduğunu gösterebiliriz.

Bazı para kazanma yöntemleri kolaydır, bazı yöntemler biraz uğraştırıcı yani zor işler. Ancak tümü doğru yapılırsa harikalar yaratabilir. Aşağıda, bir web sitesinden para kazanmanın en iyi yollarını sunacağız ve ayrı ayrı hepsinin yapılışının ne kadar basit olduğuna dayalı derecelendirme sunacağız.

Bir ziyaretçinin son internet aramasıyla alakalı reklamlar oluşturmak için kodu sitenize kopyalayıp yapıştırarak Google Adsense veya Media.net kullanarak ağ reklamlarını kolayca kurabilirsiniz.

Taboola, içeriklerinden para kazanan blog yazarları için giderek daha popüler hale gelen bir başka hizmettir. Ağlarında reklam verenlerin ilgili makalelerini (afişler yerine) görüntüleyerek çalışır.

Bu ağlar, bir ziyaretçi bir reklamı her tıkladığında (tıklama başı maliyet veya TBM) veya 1000 gösterim başına (gösterim başı maliyet veya BGBM) size ödeme yapar.

Ayrıca doğrudan ilgili ürün / hizmete sahip şirketlere banner reklamları satabilirsiniz. Bu seçenek çok daha karlı olabilir, çünkü sadece oranları kendiniz belirleyemezsiniz, aynı zamanda reklam veren (umarız) hedef kitlenizin hedeflemek istedikleri bir kitle olduğunu bilecektir!

Metin bağlantısı reklamcılığını kullanın...

Bir reklam verenin web sitesine (içerik içi reklamcılık) temel metin bağlantılarını satın ve aylık sabit bir ücret (ör. 150TL) alın. Alternatif olarak, tıklama başına ücret alabilirsiniz.

Sponsorlu gönderiler yayınlayın…

Bazen reklam olarak da bilinen sponsorlu gönderiler, genellikle reklam verenin web sitesi bağlantısını içeren bir makale biçimindeki reklamlardır.

Bir reklam veren size makaleyi gönderebilir, ancak içeriği onlar için yazabilirseniz, zamanınız için de ücret alabileceğiniz için ücret ödersiniz.

Sponsorlu bir gönderi için, web sitenizin popülerliğine bağlı olarak 35 ila 200 TL + kazanabilirsiniz.

Facebook'taki blogger ağ gruplarına katılın ve web sitenizi paylaşın, çünkü reklam verenlerin aradığı yer orasıdır!

Editör
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler