1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vektörel Bilişim Kurumsal Eğitim Hizmetleri
Vektörel Bilişim Kurumsal Eğitim Hizmetleri

Vektörel Bilişim Kurumsal Eğitim Hizmetleri

Bireysel eğitim, kurumsal eğitim, uzaktan eğitim gibi alanlarda Vektörel Bilişim ön plana çıkan kurumlardan biridir.

A+A-

Bireysel eğitim, kurumsal eğitim, uzaktan eğitim gibi alanlarda Vektörel Bilişim ön plana çıkan kurumlardan biridir. Hem online bir şekilde hem de yüz yüze olarak çeşitli eğitimlere katılım sağlayabilirsiniz. Birçok farklı alanda hizmet sürdüren firma, sunduğu eğitimlerle birlikte dikkatleri üzerine toplamaktadır. Bu doğrultuda Vektörel Grup bünyesinde alabileceğiniz eğitim hizmetlerini sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık. Belirtmiş olduğumuz eğitim alanlarının alt kategorileri de bulunmaktadır. Böylece ilgili olduğunuz alana yönelerek eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz.

  • Bilgi teknolojileri eğitimleri
  • Çizim ve tasarım eğitimleri
  • İleri uzmanlık eğitimleri

Çizim ve tasarım eğitimleri kapsamında başta grafik tasarım kursu alabilmeniz mümkündür. Aynı zamanda 2D ve 3D çizimler için autocad kursu da en kapsamlı şekilde sürdürülmektedir. Diğer kurs ve eğitim detayları için Vektörel Bilişim web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri Eğitimleri

Bilgi teknolojileri günümüzde en çok donanım sağlayan alanlardan biridir. Özellikle de yazılım bilen kişiler eğitim statülerine bakılmadan birçok işe girebilmektedirler. Bu bağlamda Vektörel Bilişim bünyesinde yazılım kursu alarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Bilgi Teknolojileri eğitimleri kapsamına giren daha farklı kurs eğitimleri de bulunmaktadır.

Aşağıda sizlere bilgi teknolojileri eğitimleri kapsamına giren kurslardan bazılarını maddeler halinde sıraladık. Sıralamış olduğumuz eğitimlerden yararlanmak için Vektörel Bilişim web sitesine ulaşmanız yeterlidir. Böylece kurs detaylarını da öğrenebilirsiniz.

  • C# .NET Core Yazılım Kursu
  • Java & Android Yazılım Eğitimi
  • Cisco Kursu CCNA Network Eğitimi
  • Microsoft Sistem Uzmanlığı Eğitimi
  • İleri Excel Uzmanlığı Eğitimi
  • Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.