Üyelik Sözleşmesi

1 – Bu üyelik sözleşmesi Halk Gazetesi Tic. Ltd. Şti. tarafından www.halkgazetesi.com web sitesinin kullanım kuralları, şartları ve kullanıcılar tarafından uyulması gereken koşulları belirlemek amacıyla hazırlanmış olup kullanıcılara sunulmuştur.

2 – Site: Halk Gazetesi Tic. Ltd. Şti. tarafından belirlenen çerçeve içerisinde çeşitli hizmetlerin ve içeriklerin sunulduğu sosyal medya ortamında erişimi mümkün olan web sitesidir.

Üye: Halk Gazetesi Tic. Ltd. Şti. içerik ve hizmet alımı yaparak bu içeriklerden faydalanmak isteyen ve Halk Gazetesi sitesinin sunmuş olduğu üyelik formunu tam olarak doldurarak Halk Gazetesi Tic. Ltd. Şti. tarafından üyelikleri onaylanmış kabul edilen gerçek veya tüzel kişiliktir. Üyelik sözleşmesinde ÜYE olarak adlandırılacaktır.

İçerik: Sitede yayınlanan ve erişimi mümkün olan olan her türlü bilgi, belge, resim, fiyat, rakam, görsel, düz yazı veya işitsel öğelerdir.

Kişisel Bilgi: Üyenin kimliği, elektronik postası, telefon numarası, IP adresi, site içerisinde ziyaret ettiği sayfa bilgileri, domain tipi, browser tipi, ziyaret saati ve tarihini kapsayan bilgilerdir.

3 – Siteye üyesinin kendisinin belirleyeceği bir kullanıcı adı ve şifresi olacaktır. Kullanıcı üye istediği zaman şifresini değiştirme hakkına sahip olacaktır. Halk Gazetesi, üye güvenilirliği konusunda tüm önlemlerini almış ve sorumluluklarını yerine getirmiş olacaktır. Üyeler, üye güvenliğinden kendileri sorumludur. Halk Gazetesi kesinlikle üyelerin şifrelerini istemeyecektir. Şifre sadece kullanıcı tarafından bilinecek, üçüncü şahısların şifreye ulaşmaları ve Halk Gazetesi, www.halkgazetesi.com sitesinin şifre kullanımından doğacak problemlerden sorumlu olmayacaktır. Üyelik kaydı sırasında belirteceğiniz e – mail adresi kişiye özel olmalıdır. Bu e – mail adresi ile bir adet üyelik oluşturulacaktır. Aynı e – mail ile iki farklı üyelik yapılamaz. Kullanıcı site içerisindeki servislere ulaşabilmek için üye kayıt sırasında belirttiği e – mail adresi ve şifresi ile giriş yapacaktır.

4 – Üyelik sözleşmesini kabul eden üyeler, site içi gezinti bilgileri ile ilgili içeriklerin, www.halkgazetesi.com sitesi tarafından tanıtım ve bilgilendirme kampanyası tarafından e – mail yoluyla kendileriyle iletişime geçmelerini kabul ederler.

5 – Üye, www.halkgazetesi.com sitesine üye olurken verdiği bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşatacağı hak kaybı ve zararlardan yalnızca kendisi sorumlu olacaktır. Yanlış ve eksik bilgi vermesi durumunda üyelik sözleşmesinin, üye tarafından ihlal edildiği durum ortaya çıkacak ve Halk Gazetesi tarafından herhangi bir ihbar veya tebliğe gerek olmaksızın üyeliğini sona erdirilebileceğini kabul ve taahhüt eder.

6 – Halk Gazetesi, site içerisinde bulunan bilgi, doküman, vb. içeriklerin telif haklarına sahiptir. Üyeler, tüm hakları www.halkgazetesi.com sitesine ait olan; bilgi, belge, döküman, yazılım, tasarım, düz yazı, görseller, resimler, işitsel videolar vb. içerikleri veya hiçbir içeriği izin almaksızın kopyalamayacağını, çoğaltmayacağını, yayınlamayacağını, pazarlamayacağını kabul ve taahhüt eder.

7 - www.halkgazetesi.com sitesi her hangi bir zamanda sistemin çalışmasını durdurabilir, geçici bir süre askıya alabilir veya tamamen durdurabilme hakkına sahiptir. Halk Gazetesi; sistemi geçici süre askıya almasından veya tamamen durdurmasından dolayı www.halkgazetesi.com üyelerine veya üçüncü şahıslara karşı hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Halk Gazetesi, sisteme kullanıcı adı ve üye şifresi ile giriş yapan bir üyenin sisteme ulaşmasını veya yeni bir şifre almasını neden belirtmeksizin engelleme hakkına sahiptir. Bu haktan dolayı üyelere veya üçüncü şahıslara karşı bir sorumluluğu yoktur.

8 – www.halkgazetesi.com sitesi, üyelerinin üçüncü şahısların sahip olduğu sitelere geçişini sağlayabilir veya link verebilir. Bu linkler kullanıcıları kolay yönlendirme sağlamak amacıyla konulmuş olup her hangi bir web sitesini veya bu siteyi işleten üçüncü şahısları desteklediği anlamına gelmez. Site üzerindeki linkler aracılığı erişilen web sitelerinin içerikleri hakkında www.halkgazetesi.com sitesinin bir sorumluluğu yoktur ve bu sitelerin gizlilik ilkelerinden sorumlu değildir.

9 - www.halkgazetesi.com sitesindeki mevcut bilgilerin doğruluğu ve güncelliği sürekli olarak kontrol edilmektedir. Bu kontrollere rağmen site içindeki bilgiler güncelliğini yitirebilir. Site içindeki bilgiler isteye verildiği anda yayınlanmakta, ilgili içeriğin veya bilginin güncelliği ile site içindeki durumu farklılık gösterebilir. www.halkgazetesi.com sitesi içindeki bilgilerin; kalitesi, güncelliği, doğruluğu, belirli bir amaca uygunluğu, pazarlanabilirliği Halk Gazetesi tarafından sağlanmaktadır.

10 – Kullanıcılar ve üyeler; www.halkgazetesi.com sitesinde yer alan ve paylaşıma müsait olan bilgi, belge, düz yazı, döküman ve videoların virüslerden, trojenlerden, dialer programlarından, spam, spyware vb. kötü ve zarar vermek amaçlı kodlardan ve materyallerden arındırılamamış olabileceği ve bu durumda sitenin garanti vermediğini kabul etmiş olurlar. Zarar vermek amaçlı kötü yazılım ve programların önlenmesi, veri, girişlerinin doğruluğu, oluşacak bir kaybın geri kazanılması gereken yazılım ve donanım ihtiyaçların karşılanması, bakım ve güncellemelerinin yapılması tamamen kullanıcı ve üyenin sorumluluğundadır. Bu tür kötü amaçlı yazılımların ve programların yol açacağı veri kayıplarından dolayı kullanıcılar, üyeler, ve üçüncü kişilerin uğrayacağı zararlardan kesinlikle Halk Gazetesi grubu sorumlu olmayacaktır.

11 – www.halkgazetesi.com sitesi içinde üçüncü şahıslar tarafından sağlanan hizmetlerden ve yayınlanan içeriklerden Halk Gazetesi sorumlu değildir. Herhangi bir üçüncü şahıs tarafından sağlanan ve yayınlanan bilgilerin, içeriklerin, görsel ve işitsel içeriklerin doğruluğu, hukuka uygunluğu ile ilgili taahhütler üçüncü şahısların sorumluluğunda olup Halk Gazetesi sorumluluğunda değildir. Halk Gazetesi; üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerin içeriklerinden, güvenilirliğinden, hukuka uygunluğundan sorumlu değildir.

12 – Üyeler ve kullanıcılar sözleşmeden doğabilecek ihtilaflarda, Halk Gazetesi bilgisayar kayıtlarının, mikro film kayıtlarının delil teşkil edileceğini ve kayıtlarına yönelik olabilecek her türlü itiraz için bu kayıtları usulüne uygun olarak tutulacağını taahhüt eder.

13 – Üyelik sözleşmesi ile ilgili olarak çıkabilecek ihtilaflarda öncelikle sözleşmede yazılı olarak yer alan maddeler, yazılı olarak bulunmayan hükümlerin olması durumunda yürürlükteki Hukuk mevzuatı uygulanacaktır.

14 – Bu sözleşmenin uygulanmasından doğacak her türlü uyuşmazlıklar T.C İstanbul Ceza Mahkemeleri ile İcra Müdürlükleri yetkili olacaktır.

15 – Üyeler, üye kayıt formunu doldurduktan sonra bu sözleşme süresiz olarak yürürlüğe girer.

16 - Halk Gazetesi, istediği zaman bu sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme yetkisine sahiptir.