1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Uruguaylı oyuncuya son 22 dakikada Kayserispor karşısında
Uruguaylı oyuncuya son 22 dakikada Kayserispor karşısında

Uruguaylı oyuncuya son 22 dakikada Kayserispor karşısında

asist yapmak için döndü. Dün formasını  alan Diego Rossi, maçta pek etkili olmadı. Ancak, eleştirel ses aniden ortaya çıktı.

A+A-

 

asist yapmak için döndü. Dün formasını  alan Diego Rossi, maçta pek etkili olmadı. Ancak, eleştirel ses aniden ortaya çıktı. Galip gelen oyuncu, adaxbet soldan kullandığı korneri 35. dakikada  tehlikeli bölgeye gönderdi ve Gustavo'nun golüne asist yapan isim oldu. 69. dakikada Rossi'nin yerini İrfan Can aldı.

Sıradaki maç Rennes

Tek değişiklik, İrfan Can'ın yerine 11'de dönen Diego Rossi. Jorge Jesus'un devasa rotasyonu bırakmasının ana nedeni, Fenerbahçe'nin bu hafta sonu ligde bir koya sahip olması. Sarı - Bleus Marines, önümüzdeki Perşembe Avrupa Ligi'nde Rennes ile karşılaşacak.

Bosna Hersek, Euro 2022  B Grubu'ndaki 5 maçta 2 mağlubiyet ve 3 mağlubiyetle veda ederken, Euro 2022 basketbolunun sorunları ortaya çıktı. Yıldız oyuncu adaxbet giriş Jusuf Nurkic, Bosna-Hersek'te yaptığı açıklamada zorlu rakiplere karşı oynadığı basketbol maçına dikkat çekti. Jusuf Nurkic, Euro 2022 tatili nedeniyle Bosna Hersek Basketbol Federasyonu'na yanıt verdi

Bosna Hersek milli takımının yıldızı Jusuf Nurkiç veda maçının ardından Sport'a açıklamalarda bulundu. Bosnalı basketbolcu, takımıyla gurur duyduğunu belirterek, "Bizim için her zaman iyi ve kötü vardır, ortası yoktur. Takım arkadaşlarım ve antrenörlerimle gurur duyuyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.