1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Ultrasonik Muayene ile Kaliteli ve Kusursuz Uygunluk Testi
Ultrasonik Muayene ile Kaliteli ve Kusursuz Uygunluk Testi

Ultrasonik Muayene ile Kaliteli ve Kusursuz Uygunluk Testi

Piyasaya çıkarılan ya da hizmeti verilen her işin kanunlara uygun olması gerekir. Özellikle yaşam ve insan hayatı için risk teşkil edecek durumlarda kanunlara ve kurallara uyulması şarttır.

A+A-

Piyasaya çıkarılan ya da hizmeti verilen her işin kanunlara uygun olması gerekir. Özellikle yaşam ve insan hayatı için risk teşkil edecek durumlarda kanunlara ve kurallara uyulması şarttır. Bu kural işletme ve firmalardaki personelin çalışmaları bakımından önemli olduğu gibi firma ve işletmelerin faaliyetlerine devam etmesi bakımından da önem taşır.

Son dönemlerde endüstri ve sanayi alanında çalışmaların kanun ve nizama uygun olduğunun kanıtlanması gerekiyor. Bu alanda yetkilendirilmiş firmalar tahribatsız muayene gibi uygulamalar ve testler yaparak bu uygunluk için onay veriyor. Böylelikle insan hayatında risk teşkil edecek firmalar çalışma yapamıyor.

İstanbul'da çalışma yapmış olduğunuz mekânın, çalışan personelin ve yapmış olduğunuz işin kanunlara uygun olup olmadığını tespit etmek için Daer Uygunluk sitesini inceleyebilirsiniz.

İstanbul'da Uygunluk Testi Hizmetleri Alma

Sitede bu alanda ultrasonik muayene gibi farklı testler yapılarak, çalışmalar kontrol ediliyor. Bu sayede kurallara uygun olan çalışma, mekân ve personel için uygunluk belgesi veriliyor. Endüstriyel gözetim hizmetleri ultrasonik muayene ve ndt alanında testler uygulanıyor. Bunun yanı sıra kaynak personeli olmaya uygun olma durumunda sertifika hizmetleri sunuluyor.

Sizler de fabrika, atölye, üretim tesisi gibi işletmeleriniz için bu belgeleri almaya ihtiyaç duyuyorsanız siteyi inceleyebilirsiniz. Kaliteli ve hızlı çalışmalar ile bu belgeye hemen sahip olmak için Daer Uygunluk sitesini tercih edebilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.