1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mersin’de Fahiş Fiyat Denetimi
İhtiyacınız Olan Hizmetleri Sadeceon.com İle Satın Alın!

İhtiyacınız Olan Hizmetleri Sadeceon.com İle Satın Alın!

İnternetin yeni sosyal platformu https://www.sadeceon.com ile tanışmayan kişiler neler kaçırdıklarının farkına vardıktan sonra bu siteye bağımlı olacakları kesin.

A+A-

 

İnternetin yeni sosyal platformu https://www.sadeceon.com ile tanışmayan kişiler neler kaçırdıklarının farkına vardıktan sonra bu siteye bağımlı olacakları kesin. Çünkü sadeceon üzerinden kahve falı baktırmadan animasyonlu profil resmi oluşturmaya kadar oldukça geniş yelpazede hizmetler bulunmaktadır. Örneğin bir akşam arkadaş grubunuzla oturdunuz ve kahve içtiniz. İçilen bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır sözünden yola çıkarak bu bol muhabbetli ortamda fal baktırmak istiyorsunuz ancak kahve falından anlayan kimse yok. Bu gibi durumlarda tek bir tık ile Sadeceon.com web sitesine girebilir ve sizin için kahve falı bakan yeteneklerden herhangi birini sipariş ederek kahve fincanının içini fotoğraflayarak bu yetenek sahibi olan kişiye gönderebilirsiniz. Bu kişi sizin fincanınızı engin tecrübeleri ile yorumlayarak size anında dönüt vermektedir. 10 TL ve katları şeklinde oldukça cazip fiyatlar eşliğinde alabileceğiniz bu fal hizmeti sayesinde hem doyasıya eğlenecek hem de bol muhabbetli ortamlarda stres atacaksınız.

Sadeceon.com web sitesi üzerinden aynı zamanda animasyonlu çizgi film karakteri gibi profil resmi oluşturabilirsiniz. Grafik tasarım alanında uzman olan birçok kullanıcı sadeceon.com üzerinde yetenek açmış durumdalar ve bu yetenekler gerçekten işinin ehli olan kullanıcılar tarafından açılmış. Herhangi bir işletmeniz varsa ya da kendi bireysel projenizin peşindeyseniz kendi kurumsal kimliğinizi oluşturmanıza yardımcı olacak profil resmi ya da kapak fotoğrafları tasarlattırabileceğiniz yeteneklere göz atabilir, yüksek çözünürlüklü ve sizin bireysel özelliklerinizi yansıtan logolar ürettirebilirsiniz. Bu sayede kendi özgün kimliğinizi web ortamında kullanabilecek ve işlerinizi büyütmek için gerekli olan ilk adımı atmış olacaksınız. Facebook ya da Twitter tarzındaki sosyal medya hesaplarında kullanabileceğiniz kapak fotoğrafları için de yine bu site üzerinden hizmet alarak kurumsallığınıza katkı sağlayabilirsiniz.

Takipçi satın almak için en çok tercih edilen platform yine sadeceon’dur. Twitter bildiğiniz gibi kalabalık bir kullanıcı kitlesinin anlık güncellemelerden haberdar olması için kullanılan bir sosyal ağ platformudur. Twitter üzerinden ne kadar çok takipçiniz olursa paylaştığınız içerikler o kadar geniş bir kitleye hitap eder ve bu paylaşımlarınız belki de marka bilinirliğinizi bir hayli yükseltir. O sebeple Twitter hesabınız için takipçi satın almanız gerekirse sadeceon’u kullanarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü bu web sitesinden satın alacağınız takipçiler tamamen sadık ve organik takipçilerdir. Bot takipçiler hiçbir şekilde etkileşime girmezler ve size sayıdan başka bir getirisi olmaz ancak organik ve Türk aktif takipçiler sayesinde hem gönderilerinizin etkileşim oranı artar hem de daha geniş kitlelere daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Twitter’ın yanı sıra İnstagram takipçisi satın almak için de bu platformu kullanmanız sizin için doğru bir tercih olacaktır. Günümüzde İnstagram kullanım oranı neredeyse Facebook’u bile geçti diyebiliriz. O sebeple trend sosyal ağ olan İnstagram takipçi sayınız ne kadar çok olursa popülerliğiniz de o oranda artacaktır. Gerçekçi dijital portre yapan birçok yetenek de sadeceon üzerinden hizmet vermeye devam etmektedir. Dijital portreler sosyal ağlardan dikkat çekmek için oldukça etkili ve yeni bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sebeple siz de sıradan resimlerden sıkıldıysanız hemen sadeceon web sitesine girebilir ve gerçekçi dijital portre hizmeti alarak tüm ilgiyi üzerinize toplayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.