1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Oğlunu Teslim Etmek İstemeyen Anne, Polisin Belindeki Silahı Eline Aldı
Tunç Makine ile Kaliteli Palet Streç Makine Satışları

Tunç Makine ile Kaliteli Palet Streç Makine Satışları

Uzun yıllardan beri streç makinası sektörü içerisinde yer alan Tunç Makine en iyi hizmet kalitesini sunmaktadır.

A+A-

Uzun yıllardan beri streç makinası sektörü içerisinde yer alan Tunç Makine en iyi hizmet kalitesini sunmaktadır. 1986 yılında İstanbul üzerinde ilk yerli streç sarma makinası üretimini başarmıştır. 1995 yılına gelindiğinde de Çanakkale üzerinde üretimlerine devam etmiştir. Türkiye’nin de sanayi alanında lider firmalardan biri haline gelmiştir. Özellikle de kendi sektörü içerisinde yer alarak ilerlemelerini emin adımlarla devam ettirir.

Tunç Makina firması içerisinde birçok streç makine çeşidi mevcuttur. Bunlardan biri de palet sarma makinası olarak bilinir. Gelişen teknoloji sayesinde palet üzerinden yüklerin kolayca streçlenmesini sağlar. İş yükünü, maliyetini ve insan gücü kullanımını da en aza indirir. Son zamanlarda da birçok firma tarafından tercih edilen ürünler arasında yerini almaktadır. Kullanılan bu palet modelleri de ikiye ayrılmaktadır. Otomatik ve yarı otomatik şeklinde. Kişilerin kullanım alanlarına ve yapacak oldukları iş doğrultusunda tercihlerin değişebileceğini belirtmek gerekir.

Tunç Makine Palet Streç Sarma Makine Fiyatları

Tunç Makina üzerinde palet streç makine fiyatları değişkenlik göstermektedir. Dokunmatik ekranlılar, PLC sistemliler olmak üzere birçok modeli mevcuttur. Aynı zamanda kullanılan motorları de bu ürünler içerisinde fiyat üzerinde farklılıklar yaratmaktadır. Tüm bunlar kapsamında fiyatları Tunç Makina üzerinde oldukça makuldür. Yapacağınız işin boyutları kapsamında sizlere kar edebileceğiniz potansiyelde ürün satışı gerçekleştirir. Danışmanlarla da görüşerek kendiniz için en doğru parçayı tercih edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.tuncmakina.net/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.