1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Alanya’da Çocuklar İçin Yeşil Alanlar Artmaya Devam Ediyor
Tua Üniversitesi ile Öğrencilerin Eğitimdeki İlgi Odakları Değişti

Tua Üniversitesi ile Öğrencilerin Eğitimdeki İlgi Odakları Değişti

Dijital dünyanın geniş olanaklarının daha evvelden farkına vararak eğitim-öğretim çalışmalarını bu yönde ilerleten Technical University Of America Türkiye'deki birçok öğrencinin Amerika Birleşik Devletleri’ne ait bir üniversiteden mezun olma hayalini gerç

A+A-

Dijital dünyanın geniş olanaklarının daha evvelden farkına vararak eğitim-öğretim çalışmalarını bu yönde ilerleten Technical University Of America Türkiye'deki birçok öğrencinin Amerika Birleşik Devletleri’ne ait bir üniversiteden mezun olma hayalini gerçekleştirmeyi başardı.

Yapılan araştırmalar özellikle de teknolojinin ve dijital platformların yaygınlaşması ile birlikte öğrencilerin eğitim olanaklarına başvurma yöntemlerinin ve yollarının değiştiğini ortaya koydu. Artık her bir bireyin akıllı telefonu tablet veya bilgisayarı vesilesiyle dünyanın çeşitli yerlerindeki bilgiyi kısa sürede ulaştığı gözlemlendi. Bu görüşmeler neticesinde üniversitelerde kendilerini dijital ve modern dünyaya adapte etmeyi başladı. Özellikle koronavirüs pandemi süreci ile birlikte birçok devlet ve özel sektör kuruluşu çalışmak ve eğitim vermek noktasında dijital platformları daha yaygın bir şekilde kullanmaya başladı.

Technical University Of America eğitim-öğretimin dinamiklerini yeniden belirledi

Öğrencilerin yaratıcılıklarını ve motivasyonlarını etkilemeden onlara herhangi bir sınav veya fiziki şart sunmadan, herhangi bir puan kısıtlaması olmadan üniversiteye girme imkânını Technical University Of America sundu. 2021 yılı itibariyle bütün dünyanın farkına vardığı bu imkanları Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerin ayağına getirdi.

Kuruluş başarılı çalışmaları ile eğitim-öğretim sektöründeki bu yenilikleri ile adını altın harflerle yazdırdı. Artık bu sayede birçok öğrenci yer ve zaman kaybetmeden diledikleri bölümü diledikleri koşullarda okumanın keyfini sürmeye başladı. Technical University Of America modern çağda olması gerektiği gibi bir eğitim hizmeti sundu.

Website: http://www.tuamerica.university/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.