1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ’maraşlı Ferdi Tayfur’
The Fabric Aileniz ve Sevdiklerinizle En Güzel Tatil Planlamasını Sunar

The Fabric Aileniz ve Sevdiklerinizle En Güzel Tatil Planlamasını Sunar

Kalabalık hayatın sıkıcı havasından uzaklaşıp biraz doğa ile iç içe olmaya ne dersiniz?

A+A-

Kalabalık hayatın sıkıcı havasından uzaklaşıp biraz doğa ile iç içe olmaya ne dersiniz? The Fabric butik otel sizlere Fethiye’nin en özel koyu olan Kabak Koyu üzerinden hizmet verir. Unutamayacağınız harika bir tatil sizleri bekliyor olacak. Dört duvar arasında sürdürdüğünüz alışkanlıklara son vererek sevdiklerinizle, ailenizle, arkadaşlarınızla keyifli anları yaşayın.

10 adet ahşap olarak inşa edilen bungolaw evlerden oluşur. Butik bir oteldir. Çok az insan ile birlikte geçireceğiniz ortamı sizlere basitçe sunar. Yemekler konusunda oldukça başarılı hizmete sahiptir. Kısacası tatiliniz boyunca unutamayacağınız tatlarla sizleri büyülemeye devam edecektir. Belli etkinlikler ile birlikte bar bölümü daima canlıdır. Hatta harika bir manzara vardır. Buradan güneşin doğuşunu ve batışını leziz kokteyller eşliğinde izlemek mümkündür. El değmemiş bir doğaya sahip olan Kabak Vadisi sizi kendisine aşık edecek. Mavi Mağarada turkuazın eşliğinde içeriye doğru süzülerek harika bir deneyim kazanın.

The Fabric Doğal Yüzme Havuzu Hizmetleri

Temmuz ayının kavurucu sıcaklarından uzaklaşarak Aladere Şelaleri’nden oluşturulan doğal yüzme havuzlarının keyfini çıkarmaya başlayın. Doğaya zarar vermeden onu en iyi şekilde kullanarak siz ziaretçilerine sunuyor. Ayrıca 3000 yıllık geçmişe sahip olan Likya Yolu üzerinde yürüyüşler düzenleyin. Antik uygarlıkların kalıntıları eşliğinde tarihi damarlarınızda hissedin. The Fabric hem doğa güzelliği hem de tarihi dokusuyla sizlere enfes bir tatil sunar.

Kaynak: https://www.thefabric.com.tr/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.