1. HABERLER

  2. YEREL

  3. MERSİN

  4. Tarsus’un duayen siyasetçi ve gazetecilerinden MEİGDER’E ziyaret
Tarsus’un duayen siyasetçi ve gazetecilerinden MEİGDER’E ziyaret

Tarsus’un duayen siyasetçi ve gazetecilerinden MEİGDER’E ziyaret

MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu: “Kimse bizim kurumsal yapımızdan rahatsız olmamalı aksine kucaklamalıdır. Biz bağımsız ve özgür gazetecilik adına üzerimize düşen her şeyi yapmaktan da çekinmiyoruz.’

A+A-

 

Mersin’in ve Tarsusluların çok yakından tanıdığı ve sevdiği, CHP’nin Ağabeyi Tarsus eski Belediye Başkanı Bedreddin Sarpkaya ile Tarsus’un duayen gazetecileri Selahattin ve Neslihan Özbozkurt Mersin İnternet Gazetecileri Derneğini ziyaret etti.

MEİGDER Başkanı Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Sarpkaya ve Gazeteci Özbozkurt’lar Derneğin çalışmaları ve üyeleri hakkında bilgi aldı.

Sarpkaya, İnternet gazeteciliğini çok önemsediğini, herkes gibi kendisinin de gerek bilgisayardan gerek mobil ağlardan internet gazetelerinde ki haberleri takip ettiğini, bilgi sahibi olduğunu söyledi.

Başkan A.Vahap Şehitoğlu, Tarsus’un renkli simalarının derneklerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünya, Türkiye ve Mersin’in haberlerinin, anında takipçilerine ulaştırmak için zamanla yarıştıklarını belirtti.

Şehitoğlu, MEİGDER’İN korsan internet gazetelerine karşı, tüm takipçilerin güvencesi olduğuna dikkat çekerek: “Bilindiği gibi internet ortamında internet gazetecisi geçinen korsanların servis ettiği haksız iddialar içeren haberlerinden, kurtulmak ve kendilerini aklamak için büyük savaş verenleri, mahkeme kapılarında beklemekten perişan olanları biliyoruz. Ancak haksız saldırıya uğrayan bu kişilerin MEİGDER’E başvurmaları halinde üzerlerine atılı iftira ve haksız iddialara, kendi üyelerimizle oluşturduğumuz ortak haber havuzunda gerekli açıklamalarını haber yaparak, kendilerini savunmalarına da olanak tanıyoruz.’ dedi.

MEİGDER’in kuruluşundan, bazı çıkar çevrelerinin rahatsızlık duyduğunu da ifade eden Şehitoğlu, ‘Biz kentin tanıdığı, özelliği olan, saygın ve etik kurallara uyan, gazeteci kökenli, Mersin’de de önemli takipçi sayısına ulaşan, kamuoyu yaratan internet gazetecileriyiz. Üyelerimizin hepsi maliyeye kayıtlı kurumsal internet gazetelerinin sahipleri ve muhabirleridir. Kimse bizim kurumsal yapımızdan rahatsız olmamalı aksine kucaklamalıdır. Biz bağımsız ve özgür gazetecilik adına üzerimize düşen her şeyi yapmaktan da çekinmiyoruz’ açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.