1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Kas Kaybetmeden Yağlar Nasıl Yakılır?
Spa Nedir? Faydaları Nelerdir?

Spa Nedir? Faydaları Nelerdir?

Ruhsal ve fiziksel olarak iyileşme sürecine giren kişiler tedaviye yardımcı terapilerin yer aldığı spa merkezlerini sıklıkla tercih etmektedir.

A+A-

Ruhsal ve fiziksel olarak iyileşme sürecine giren kişiler tedaviye yardımcı terapilerin yer aldığı spa merkezlerini sıklıkla tercih etmektedir. Spa merkezlerinde hidroterapinin yanı sıra masajlar ve bakımlar da uygulanmakta ve kişi bir rahatlama hissetmektedir. Spa bakımları sadece su ile değil yanına eşlik eden doğal ve şifalı taşlar hatta aromatik yağlar ile profesyonel masaj teknikleri ile uygulanan bir bakım yöntemidir.

Spa merkezleri ihtiyaçlarınıza uygun olan masaj ve teknikleri sizin belirtilerinize göre şekillendirir. Selülit tedavisi, cilt bakımı, strese atıcı masajlar bunlar içerisine örnek olarak sayılabilir. Spa masajları sayesinde kişiler günün stresinden uzaklaşarak canlanır ve rahatlar. Bu kadar önemli bir hizmet yetişkinlere uygulandığı gibi günümüzde de bebek spa merkezi aracılığıyla miniklere de sunulmaktadır. Bu konuda profesyonel bir destek almak ve Uzmanlar ile görüşmek için Melek Baby Spa sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bebek Spa Masajı

Geçmişten bugüne kadar Asya ve Avrupa ülkelerinde uzun yıllardır 10 aylığa kadar olan bebeklere bebek spa masajı uygulanmaktadır. Bebek spa merkezi aracılığıyla sunulan bu hizmet Türkiye'de de son yıllarda yaygınlaşmaya başlamıştır.

Bebeklere özel olarak yaptırılmış küvetlerde ve güvenli boyun simitleri ile beraber bebeklerin yaklaşık olarak 20-25 dakika kadar yüzmeleri sağlanmaktadır. Bu yüzme işleminden sonra da gerekli bebeğe uygun masajlar özel yağlar ile yapılarak bebeğin rahatlaması sağlanmaktadır. Bebek spa merkezi aracılığıyla sunulan bu hizmetlerden faydalanmak ve daha profesyonel bir destek almak için https://www.melekbabyspa.com/bebek-spa-merkezi/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.