1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Basketbol Severlerin İçin Önemli Karar
Son 4 maçını kaybeden Göztepe, toparlanır

Son 4 maçını kaybeden Göztepe, toparlanır

Son 4 maçını kaybeden Göztepe, toparlanır ve ilk yarıda avantajlı duruma geçerse, takımda yapılan operasyonların bir kısıtlaması olan mola verecek.

A+A-

 

Son 4 maçını kaybeden Göztepe, toparlanır ve ilk yarıda avantajlı duruma geçerse, takımda yapılan operasyonların bir kısıtlaması olan mola verecek. Göztepe'nin kötü durumu devam ederse takıma büyük bir neşter çarpacak. Göztepe taraftarları, benim görevimden beri bu takımı korumaya çalışıyorlar ve dış yardımları da oldukça yetersiz.Bu dönemde takımın verabet durumu ne olursa olsun yönetimden iyi bir transfer bekliyorlar, dolayısıyla ikincide yok. yarısı. küme düşme korkusu. Göztepe, ligde verilen milli aranın ardından Pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağı deplasman maçına hazırlanıyor.Slogan 3 puanla başlamak.

Göztepe, kulüp tarihindeki efsane takımın iki efsane futbolcusunu anıyor.Yıldönümleri olan 42 yıl arayla aynı verabet giriş gün vefat ettiler. Avrupa yarı finalinde sarı-kırmızılı takımın kaptanı olan, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Gürsel Aksel, ölümünün 43. yıl dönümünde.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.