1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Sol Yanım Dizisinde Ufacık Bir Kıpırdanma Dahi Umut Işığını Yaktı!
Sol Yanım Dizisinde Ufacık Bir Kıpırdanma Dahi Umut Işığını Yaktı!

Sol Yanım Dizisinde Ufacık Bir Kıpırdanma Dahi Umut Işığını Yaktı!

Yapımcılığı BKM tarafından üstlenilen "Sol Yanım" dizi, Star TV de 4. Bölümleri ile ekrana gelmiştir. Bu dizinin yeni bölümünde ise Selim, Serra ile ilgili gerçeği de öğrenmiştir.

A+A-

Yapımcılığı BKM tarafından üstlenilen bu dizi, Star TV de 4. Bölümleri ile ekrana gelmiştir. Bu dizinin yeni bölümünde ise Selim, Serra ile ilgili gerçeği de öğrenmiştir. Sol Yanım dizisinin yeni bölümünün reytingleri de Total ve ABCI gruplarında da 3.4 ile 3.6 aralığında gerçekleşmiştir. Bir miktar yükseliş umut ışığının da yanmasını sağlamıştır. AB de 2’li seviyelerdeki bu dizi için az da olsa bir umuş ışığı belirmiştir. Şayet bu dizinin hikayesi daha da fazla hareketlenirse 4’ün üstüne atabilir ve şansı da daha fazla olur. Bu noktada ise 5. Bölüm oldukça önemlidir. Zira Serra ve Selim aşkı başlayacak. Aşk sahneleri bakalım yeni izleyicilerin kazanmasını sağlayacak mıdır?

Sol yanım dizisinin 4. Bölümünde önemli gelişmeler de yaşanmıştır. Selim, Serra’nın Burak’a karşı olan öfkesinin nedenini sorguluyorken; Asena’nın görkemli doğum günü gecesinde de Kutlusay Malikanesin de bulunmak istememiştir ve başka bir partiye katılmıştır. Tüm gece boyunca Kutlusayların evinde çalışan Serra’nın da çıkışta Selim ile karşılaşması heyecanlı anlara sebep olmuştur. Romantik başlayan bu konuşma Burak’ın kazasının duyulmasının ardından başka bir yöne çevrilmiştir. Selim, Serra’yı suçlamaya kalkınca da öykünün seyri de değişmiştir.

Biricik ve Selim hastaneye koşarken; Barbar, Burak’ın gözünü korkutmak için de görevlendirdiği adamının Burak’ın ölüm ile burun buruna getirdiğini öğrenince oldukça fazla sinirlenmiştir. Biricik de Burak’ın daha önce kendisine attığı, Serra’nın mahallesinde çekilmiş olan fotoğrafları da polislere bildirdiğinde Serra’nın evinin konumunu da öğrenmiş oldu. Serra’yı da bu bilgiler ile tehdit etmeye kalkınca hevesi kursağında kalmıştır. Çünkü Serra da hiç sakınmadan gerçekleri teker teker söylemiştir. Okula konferans vermeye gelen Mert Tekin de bu sözleri işittiğinde Serra’ya olan merakı artmıştır.

Mert Tekin’in Serra’ya olan ilgisini kıskan Selim’in de öfkesi bir hayli artmıştır. Hıncını Asena’nın kardeşi olduğunu bilmeden okulun güvenlik görevlisi olan Ali’den çıkarmaya kalkmıştır. Asena ise nihayet aramış olduğu kariyer fırsatını da elde etmiştir. İhsan’ın desteği ile kendi markası için bir ofis açmıştır ve babasını da yanına alıp ailesine güvence sağlamıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.