1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Serenli Home Dekorasyonda Aradığınız Her Şey Bir Tık Uzağınızda
Xiaomi Mi Smart Band 6 Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Band 6 Özellikleri

Mi Smart Band 6 olarak adlandırılan ürün giyilebilir teknoloji alanında sunulan oldukça kaliteli bir üründür.

A+A-

Mi Smart Band 6 olarak adlandırılan ürün giyilebilir teknoloji alanında sunulan oldukça kaliteli bir üründür. Sayısız özelliği ile kişilerin pek çok alanda işine yarar. Akıllı bileklik ürünleri arasında hem teknolojisi hem de donanımı ve tasarımı ile ön plana çıkar. AMOLED ekrana sahip olan bilekliğin ekran boyutu ise 1.56 inç düzeyindedir.

Aynı zamanda çok sayıda farklı renk ve model seçeneği mevcuttur. Bunların yanı sıra Xiaomi Mi Smart Band 6 modelinde spor yapmayı sevenler için 30 farklı fitness modu yer alıyor. Altı mod içinse otomatik algılama özelliği olması ile öne çıkar. Sahip olduğu 326 ppi ekran çözünürlüğü ile oldukça kalitelidir. Pazaryon sitesinden bileklik çeşitlerini görebilirsiniz.

Kalp Atışı İzleme

İnsanların sağlık durumu hakkında bilgi edinmesine yardımcı olan bir modeldir. Kalp atış hızını izleme özelliği sayesinde kullanıcı kalp atış hızını görebilir. Bunun yanı sıra kal atış hızında herhangi bir ani hızlanma ya da yavaşlama meydana gelirse de tespit eder. Xiaomi Mi Smart Band 6 modelinde uykudaki nefes kalitesini izlemek dahi mümkün oluyor.

 Bunlarla birlikte kan oksijen doygunluğu ve benzeri pek çok şeyi takip etmek olanağı sağlar. Suya dayanıklılığı da mevcuttur. 50 metreye kadar su altında kullanılabilmesi sayesinde yüzerken çıkarmaya gerek yoktur. Pil kapasitesi sayesinde de oldukça uzun bir süre şarj etmeden kullanma imkânı vardır. Dilerseniz Pazaryon sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.pazaryon.com/xiaomi-mi-smart-band-6

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.