1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Simit Fırını Açarak Para Kazanılabilir Mi?
Simit Fırını Açarak Para Kazanılabilir Mi?

Simit Fırını Açarak Para Kazanılabilir Mi?

Simit Fırını Açarak Para Kazanabilir miyim? simit fırını açmak, simit fırını açmanın maliyeti, simit satmak gibi aklınızda kendi işinizi kurmak varsa bu makale tam size göre. Detay için tıkla...

A+A-

Herkesin kendi işinin sahibi olmak istediği hatta birçoğunun bu istediği gerçekleştirdiği dönemlerdeyiz. İnsanların çoğu kendi işinin patronu olmak hayalini kuruyor. Bunun nedeni ise bir patron altında çalışmanın zorlukları ve korona sebebiyle yaşanılan işsiz kalma korkusu. Bazen patronunuz çok iyi ve ekip çalışmasında oldukça başarılı biri olabiliyor. Bazen de hiç anlaşılmayan, anlaşılma derdinde de olmayan despot bir insanla karşılaşabiliyorsunuz.

Zaten evden ise trafik yoğunluğu, işin zorluğu derken birde patron otoritesi devreye giriyor. İşte bu nedenle insanlar bir kişinin patronluğunda çalışmak istemiyor.

Hâl böyle olurken kendi işinin patronu olmak ve bunun için hangi işi yaparım diye arayışlar başlıyor. Bir insan ne kadar okumuşta olsa bazen kendi seviyesinden daha alt bir işte çalışmak daha mutlu ve daha kârlı olabiliyor. Bunun için örnek bir iş olarak simit fırını açmak iyi bir seçenek olabilir.

Simit Fırını Mâliyeti Ne Kadar?

Eğer kendinize ait bir dükkânınız varsa burada sadece elektrik su ve simit icin olması gereken malzemelere maliyet çıkabilir. Eğer bir birikiminiz varsa daha hızlı ve daha fazla satış için bir simit yapma makinası alabilirsiniz. Bunun yanında birde simit fırını gerekiyor. Takriben 15 bin civarında bir maliyet size çıkabilir.

Sadece bunlarla sabahın gün doğmadan yapacağınız simitleri gün içinde okul çıkışlarında veya satışı mümkün olan yerlerde satış yapabilirsiniz. Simitte yemek sektöründen olduğu için satışı bol olacak ve harcadığınız birikiminizi çok kısa zamanda geri yerine koymanız kaçınılmazdır.

Simit Fırınıyla Nasıl Kazanırım?

Eğer kendinize ait bir deponuz var ve bu yola bakıyorsa burayı fırın şekline çevirebilirsiniz. Burada isterseniz simit yapma makinesiyle, isterseniz ellerinizle yaptığınız simitleri gün içinde etrafta dolaşarak satış yapabilirsiniz. Bunun yanında dükkânınızın önünü güzel bir görünüm vererek fırın içinde de sıcak simit satışı yapabilirsiniz.

Sıcak simit kokusuna kimse hayır diyemez. İşler çoğaldıkça bir kaç elemanla dışarıyla simit satışına başlayarak kârınıza kâr katacaksınız. Unutmayın ki yemek sektörü hiç bir zaman ölü bir iş sektörü olmamıştır. Birde dünyaca ünlü ve geleneklerimizde mevcut olan bir yiyecek asla satışı zor olmayacaktır.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.